Dâmboviţa: Mai puţine şcoli şi grădiniţe în scenariul 3 (roşu)

0 0

A fost adoptată Hotărârea nr. 28/22 septembrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, privind modul de desfăşurare a activităţii unităţilor de învăţământ preuniversitare.
De remarcat faptul că a fost redus numărul şcolilor şi grădiniţelor care îşi desfăşoară activitatea după scenariul 2, galben, dar şi al acelora din scenariul 3, cu activitate exclusiv online.
Potrivit documentului amintit, întrucât incidenţa cazurilor de infectare cu COVID-19 la 1000 de locuitori a fost de 1,5 sau mai mare şi nu pot fi asigurate condiţiile de distanţare fizică, până pe 4 octombrie îşi vor desfăşura activitatea exclusiv online clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială Corbii Mari, clasa a V-a de la Şcoala Ungureni de Corbii Mari, o clasă I-a de la Şcoala „Ion Alexandru Brătescu-Voineşti”, două grădiniţe din Ocniţa, o grupă de grădiniţă la Fieni şi Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Pucioasa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA lansează trei scheme noi de sprijin pentru fermieri!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), aduce la cunoştinţa fermierilor lansarea a 3 noi scheme de sprijin în cadrul Măsurii 21 -Sprijin temporar cu caracter excepţional acordat fermierilor şi IMM-urilor care au fost afectaţi în mod deosebit de criza COVID-19 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 20142020, […]