Published On: vin, oct. 25th, 2019

Dâmboviţa, judeţ neluat în seamă la Bucureşti

nichiduta.ro

Cu privire la ultima repartiţie a fondurilor guvernamentale, senatorul Adrian Ţuţuianu (Pro România), a remarcat faptul că 39 de unităţi administrativ-teri-toriale din Dâmboviţa nu au primit bani pentru echilibrarea bugetelor. În consecinţă, multe dintre primării vor ajunge în situaţia de a nu putea plăti ajutoarele sociale ori salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap.
A mai arătat Adrian Ţuţuianu că Judeţul Dâmboviţa a primit bani mai puţini decât judeţe cu populaţie mult mai mică, aşa cum sunt Tulcea ori Giurgiu şi chiar în comparaţie cu judeţe dezvoltate din punct de vedere economic şi care nu ar fi avut nevoie de ajutor consistent din partea guvernului. A pus această situaţie pe seama dezinteresului conducerii politice a judeţului dar şi a faptului că „nu mai are cine să deschidă uşile la Bucureşti.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro