Dâmboviţa, foarte aproape de scenariul ROŞU! Rata de infectare cu coronavirus a urcat la 2,72 la mie!

În Dâmboviţa au fost confirmate 183 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce a indus creşterea ratei de infectare la 2,72 la mie în ultimele 14 zile. Numărul localităţilor aflate în scenariul roşu a ajuns la 25, indiciile cei mai mari fiind la Moţăeni-5,51, Titu-5,28 şi Pietroşiţa-4,79. La Târgovişte, rata de infecrare a fost calculată la 4,51 la mie.
La nivel naţional, Alba e pe cale să devină al patrulea judeţ în care rata de infectare cu coronavirus este peste 5 cazuri la mia de locuitori, având joi un indice raportat de 4,96. În Sălaj acesta este de 5,77, în Cluj de 5,33 şi în Timiş de 5,48. În Bucureşti, incidenţa cazurilor de COVID-19 la 14 zile este de 4,45.În total 12 judeţe şi Capitala sunt în scenariul roşu, 25 sunt în scenariul galben, adică indicele de infectare a trecut de 1,5, iar trei rămân în scenariul verde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România a prezentat primele două măsuri din planul de ţară pentru ieşirea din criză

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a prezentat primele două măsuri din planul pentru ieşirea din criză: venitul minim de criză pentru persoane fizice şi sprijinul economic de criză pentru companii.„Oamenii cu venituri mici trebuie să ştie că există programe concrete, foarte clare, foarte simple, care să-i ajute să treacă peste […]