Dâmboviţa 407 locuri de muncă disponibile la această dată

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 407 locuri de muncă disponibile, din care 13 pentru persoanele cu studii superioare, 295 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 99 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Cu studii superioare se caută manager proiect, contabil, administrator societate comercială, inginer în industria alimentară.
Pentru persoanele calificate sunt oferite posture de electrician în construcţii, strungar, zidar, montator subansamble, confecţioner articole textile, operator la fabricarea produselor de patiserie, lăcătuş mecanic întreţinere şi reparaţii, operator mase plastice, instalator tehnico sanitare şi gaze, mecanic utilaj, electrician întreţinere şi reparaţii, fierar betonist, spalător autovehicule, vânzător, operator chimist, cofetar, agent vânzări, patiser, zidar, şofer, bucătar, ospătar, facturist, casier, agent securitate, agent curăţenie, lucrător comercial.
Pentru muncitorii necalificaţi, locurile de muncă oferite sunt în construcţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TINERII PERFORMEAZĂ ÎN LIGA I

La finalul săptămânii trecute a debutat noul sezon al Ligii 1, unul în care echipele trebuie să înceapă jocurile cu doi jucători U21 (născuţi începând cu 1 ianuarie 1998) în primul „11”. Unul dintre aceştia trebuie să se regăsească în permanenţă pe teren.Componenţa Ligii 1 în sezonul 2020-2021 este mai […]