Dâmboviţa: 230 de locuri de muncă disponibile la această dată

La această dată, AJOFM Dâmboviţa înregistrează în baza de date 230 de locuri de muncă, din care 18 pentru persoanele cu studii superioare, 186 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 26 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie sunt menţionate posturi de inginer automatist, tehnician mentenanţă, inginer de sistem în informatică, manager resurse umane, inginer de cercetare în ştiinţa materialelor, şef sector industria prelucrătoare, consilier orientare în carieră, inginer mecanic.
Pentru persoanele calificate în diverse meserii sunt oferite posturi de electrician întreţinere reparaţii, lăcătuş mecanic, instalator, electromecanic, confecţioner articole textile, agent curăţenie, mecanic utilaj, încărcător -descărcător, vânzător, galvanizator, agent vânzări, rectificator universal, operator introducere validare date, şofer, manipulant mărfuri, agent securitate, lucrător gestionar, agent commercial.
Pentru muncitorii necalificaţi locurile de muncă sunt în construcţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI, ANTRENORUL ETAPEI, RAŢĂ PRINTRE VEDETELE RUNDEI

PORTARAndrei Vlad (FCSB / 21 de ani) – Tânărul portar al roş-albaştrilor a avut trei intervenţii fantastice, dovedind şi în acest meci că este într-o creştere de formă.FUNDAŞIMihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) –Evoluţiile bune din acest start de sezon l-au readus în circuitul primei reprezentative. El şi […]