Dâmboviţa: 141 locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 141 locuri de muncă, din care 25 pentru persoanele cu studii superioare, 85 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 31de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie, angajatorii caută administrator reţea calculatoare, director economic, expert achiziţii publice, gestionar depozit, inginer construcţii civile, formator, inginer electrotehnist, director vânzări. Pentru persoanele calificate sunt oferte pentru lăcătuş mecanic întreţinere şi reparaţii, electrician exploatare reţele electrice, confecţioner articole textile, instalator tehnico-sanitare şi gaze, mecanic auto, frezor universal, strungar universal, casier, agent curăţenie, lucrător comercial, vânzător, şofer, controlor calitate. Cele 31 de posture de muncitor necalificat sunt în construcţii şi în industria confecţiilor textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

4100 de elevi prezenţi în prima zi de pregătire pentru examenele naţionale

Potrivit calendarului anunţat de MEC, pe 2 iunie a început activitatea pentru elevii de clasa a VlII-a şi a XII-a în toate unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa. În prima zi de pregătire pentru examenele naţionale au fost prezenţi circa 4100 elevi din cei 5200 care şi-au manifestat intenţia de […]