„Cuplurile de aur” – simboluri ale statorniciei şi înţelegerii, premiate de primărie

Situaţia dificilă generată de pandemia de COVID-19 nu a întrerupt tradiţia premierii „cuplurilor de aur” din Târgovişte.
Cu prilejul actualei ediţii a Zilelor Cetăţii, au fost astfel onorate 25 de cupluri de târgovişteni, care au trecut „pragul” de 50 de ani de căsnicie, cărora primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu le-au oferit diplome, flori şi cadouri.
„An de an am ţinut neapărat să fim împreună şi să aniversăm cuplurile care împlinesc cel puţin 50 de ani de căsătorie. Sunteţi un exemplu pentru noi toţi. Vreau să vă felicit, să vă urez sănătate. Ştiu că viaţa v-a pus de foarte multe ori în faţa unor dificultăţi pe care cu încredere, cu dragoste, înţelegându-vă unul pe celălalt, aţi reuşit să le depăşiţi şi iată că suntem aici într-un moment foarte frumos, într-un moment important, iar administraţia publică locală vrea să vă prezinte un mic semn de recunoştinţă. Cred că cea mai importantă este semnificaţia acestui eveniment, şi anume că acum sărbătorim oamenii care au reuşit ca timp de peste 50 de ani să reprezinte pentru noi adevărate repere morale şi de familie. Chiar dacă suntem într-o perioadă delicată, fiind vorba de această pandemie, nu am vrut să treacă neobservat acest eveniment, sigur cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Vreau să vă urez sănătate şi sper ca la ediţia de anul viitor să putem organiza acest eveniment în condiţii care să nu fie atât de restrictive astfel încât purtatul măştii şi aceste măsuri de distanţare să reprezinte o amintire. Cel mai important lucru este să fim sănătoşi şi să depăşim cu bine această situaţie pe care nimeni nu o anticipa, dar căreia trebuie să ne adaptăm”, a spus cu acest prilej primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conform situaţiei epidemiologic la zi, în majoritatea localităţilor dâmboviţene şcoala va începe după scenariul 2 (galben)

In urma analizei situaţiei epidemiologice efectuate la nivel naţional de către direcţiile de sănătate publică şi Institutul Naţional de Sănătate Publică (dată de referinţă: luni, 7 septembrie, ora 10.00), au rezultat următoarele: în 2.728 de localităţi numărul de cazuri de noi îmbolnăviri, confirmate în ultimele 14 zile, este mai mic […]