Cupa României Scor fluviu (15-0) la Corneşti

A.l.
0 0

sportSezonul primăvăratec a debutat duminică, 3 martie, cu o etapă de Cupa României, la care au participat 16 echipe din Liga a 4-a. O echipă din acest eşalon, Utchim Găeşti, s-a retras din toate competiţiile şi, normal, nu s-a prezentat la meciul de la Şelaru cu echipa locală Viitorul, care merge în faza următoare a competiţiei..
Două echipe de Liga a 4-a s-au întâlnit în această etapă, Voinţa Pietroşiţa şi Bradul Moroeni.
Dacă în campionat a câştigat Bradul, acum, în Cupă, a câştigat „verişoara” Voinţa, pe al cărei stadion joacă şi „Pădurarii”.
Au mai părăsit competiţia K.O., Comerţul Brezoaele (0-5 cu Avicola Crevedia), Petrolul Valea Mare (5-7 după executarea loviturilor de departajare, cu A.S. Corbii Mari), Gaz Metan Finta (2-5, cu Olimpia Mărceşti). Emoţii a avut şi Recolat Gura Şuţii, care a câştigat, după executarea loviturilor de departajare, 9-7, meciul cu Săgeata Taxi Cătunu.
Cele două echipe din Promoţie, Gloria Măneşti şi Săgeata Branişte, au părăsit competiţia după ce au pierdut cu 0-1, cu A.S. Doiceşti, respectiv cu 1-3, cu PAS Pucioasa. Scorul etapei l-a înregistrat Gloria Corneşti, care i-a administrat un sec 15-0 nevinovatei Săgeata Cătunu. Meciul s-a disputat la Corneşti.
S-au calificat mai departe 12 echipe de Liga a 4-a: A.S. Doiceşti, Flacăra Moreni, Atletic Fieni, Avântul Produleşti, Petrolul Târgovişte, Gloria Corneşti, PAS Pucioasa, Recolta Gura Şuţii, F.C. Conţeşti, Voinţa Perşinari, F.C. Aninoasa, Voinţa Pietroşiţa şi patru formaţii din Onoare: Viitorul Şelaru, Voinţa Crevedia, A.S. Corbii Mari, Olimpia Mărceşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte Pregătită să abordeze returul de campionat

Formaţia antrenată de Gigi Manea s-a pregătit bine în această iarnă. Aproape două săptămâni „tunarii” târgovişteni n-au văzut şi nu s-au întâlnit cu mingea. S-a lucrat, în această perioadă, la creşterea rezistenţei ficice. S-a alergat pe diferite trasee, în special în pantă. Echipa târgovişteană a disputat şi cinci meciuri amicale. […]