CUM POT PIERDE ECHIPELE CU 0-3 LA „MASA VERDE”

Mihai ROŞOIU

Pe site-ul Federaţiei Române de Volei a fost publicat Regulamentul de desfăşurare a turneelor Diviziei A1 şi Diviziei A2 la volei. Acolo scrie şi care sunt condiţiile minime care trebuie îndeplinite pentru ca un meci să se poată disputa.
Iată cele mai importante puncte din regulament care privesc desfăşurarea meciurilor. După cum veţi vedea, nu se vor amâna meciuri din cauza Covid, ceea ce nu este deloc rău, după părerea mea.

  • Pentru a putea juca, o echipă trebuie să aibă minimum 6 jucători cu teste Covid negative.
  • Numărul minim de teste Covid prezentate trebuie să
    fie 10.
  • Dacă o echipă nu poate prezenta la începerea meci

ului 6 sportivi cu teste Covid negative, atunci aceasta pierde meciul cu 0-3 (0-25,025, 0-25).

  • Dacă nici una din echipele care ar fi trebuit să participe la meciurile din grupă nu poate prezenta măcar 6 sportivi cu test Covid negativ atunci toate vor pierde meciurile cu 0-3 (0-25, 0-25, 025).
  • Dacă echipa gazdă nu poate prezenta cel puţin 6 jucători cu teste Covid negative şi anunţă acest lucru în timp util atunci singurul meci rămas de disputat se va juca, de comun acord, la una din celelalte echipe.
  • Dacă o echipă nu poate înscrie in foaia de arbitraj un jucător sub 23 ani pentru că are testul Covid pozitiv, atunci aceasta nu va fi în nici un fel sancţionată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox acumva. un poem, deci roman. atemporal acumva, de George Geacar, Editura Casa de Pariuri Literare

George Geacăr este unul dintre puţinii scriitori români contemporani care poate fi greu încadrat, încadrat nu numai într-un anumit gen, stil sau modă literare. Cred asta pentru că, la fiecare lectură a fiecărei cărţi a lui, de fiecare dată am avut impresia, senzaţia că autorul este altul decât cel din […]