CSŞ TÂRGOVIŞTE, ÎN FAŢA UNUI MOMENT ISTORIC

Mihai ROŞOIU
0 0

Cupa României la fotbal rezervată fetelor a ajuns la ora semifinalelor, meciurile din această fază a competiţiei fiind programate miercuri, 23 mai, la Prundu Bârgăului.
Finala se va juca marţi, 29 mai, începând cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Meciul va fi transmis live pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Fotbal şi pe canalul de YouTube FRF TV.
Pentru prima oară în ultimii foarte mulţi ani, din această fază lipseşte echipa Olimpia Cluj, multipla campioană şi câştigătoare a Cupei României. Olimpia Cluj a jucat ultimele şapte finale, câştigând şase dintre ele şi pierzând una, în 2016, 1-2 cu ASA Târgu Mureş, la Hunedoara. Formaţia care a eliminat Olimpia Cluj din drumul spre cea de-a şaptea Cupă a României este Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, cea care are însă o misiune deosebit de dificilă în semifinale în faţa echipei Heniu Prundu Bârgăului.
„Confruntarea dintre Vasas şi Heniu e, practic, derby-ul acestei faze, e finala din semifinale. Sper să ne continuăm evoluţiile bune şi să reuşim o calificare istorică în finală”, a declarat, pentru www.frf.ro, Gheorghe Ruscău, preşedintele echipei Heniu Prundu Bârgăului, gazda semifinalelor Cupei României.
„Chiar şi eliminată, Olimpia Cluj ramâne cea mai bună echipă din România. Şi noi putem să facem o surpriză cu Vasas, aşa cum au făcut ele cu Olimpia. Eu cred că va fi o luptă de la egal la egal, iar echipa care se va dărui mai mult, va câştiga. Mă motivează dorinţa de a câştiga. Nu îmi place să pierd şi nu sunt obişnuită să pierd. Când intru pe teren, vreau să câştig, iar în cel mai rău caz să facem un egal. Desigur, nu poate să îţi iasă mereu, dar întotdeauna îmi propun acest lucru. Mi-ar plăcea foarte mult ca oamenii să vină la meci în număr cât mai mare şi să aibă o atitudine pozitivă. Simţim nevoia de a fi susţinute, nu criticate”, a declarat, pentru site-ul echipei Heniu, Andreea Corduneanu, vedeta echipei din Prundu Bârgăului, jucătoare de echipă naţională şi fostă jucătoare la Olimpia Cluj.
Iată programul semifinalelor de la Prundu Bârgăului: miercuri, 23 mai, ora 15:30 Piros Security – CSŞ Târgovişte miercuri, 23 mai, ora 18:00 Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JUNIORUL DE LA FLACĂRA MORENI A AJUNS LA... FC BARCELONA

După un adevărat sezon al recordurilor de participare la cele şase prese-lecţii locale, cei mai buni unsprezece jucători din cei peste 2.000 înscrişi la pre-selecţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Gillette au susţinut o sesiune de antrenament şi evaluare la baza Ciudad Deportiva Joan Gamper şi au urmărit […]