CSM TARGOVIŞTE, PE LOCUL 4 LA TURNEELE DE BASCHET 3X3

Mihai ROŞOIU

Sâmbătă şi duminică, Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe a găzduit două turnee din cadrul primei faze a Cupei României 3×3 feminin, competiţie la care participă cele 13 cluburi care sunt înscrise şi în LNBF.
Spre satisfacţia fanilor, printre care s-au aflat şi coechipiere de la echipa de 5×5, formaţia gazdă s-a impus în ambele turnee, după victoriile cu 16-9 în faţa lui CSM Târgovişte (în finalaTurneului 7), şi cu 19-18 în faţa lui FCC ICIM Arad (în finalaTurneului 8). După aceste două victorii, echipa covasneană (formată din Anca Sipos, Ildiko Mirne-Nagy, Nora Demeter şi Edit Janko) a trecut pe primul loc în clasamentul general al primei faze, înaintea ultimelor două turnee, care se vor disputa pe 23 şi 24 februarie, tot la Sfântu Gheorghe.
Primele 12 echipe din clasamanetul general după aceste ultime două turnee, se vor califica la Turneul Semifinal. Acesta, dar şi Turneul Final din 3×3 Cupa României se vor desfăşura pe 25 şi 26 mai 2019.
în acest moment, după 8 turnee, clasamentul general arată
astfel:
1. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
2. CS Phoenix Constanţa
3. FCC ICIM Arad
4. CSM Târgovişte
5. CSM Satu Mare
6. CS Agronomia Bucureşti
7. CS Rapid Bucureşti
8. CSM Târgu Mureş
9. CSU Oradea
10. Universitatea Cluj
11. Olimpia CSU Braşov
12. ACS KSE Târgu Secuiesc
13. CSM Alexandria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM Târgovişte a achiziţionat-o pe Teodora Neagu! Jucătoarea a evoluat în trecut pentru Sepsi SIC Sf. Gheorghe şi FCC ICIM CSB Arad

Conducerea echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte anunţă transferul jucătoarei Teodora Neagu. Baschetbalista născută pe 11 septembrie 1996 a debutat în prima ligă în tricoul echipei Danzio Timişoara după care a evoluat de-a lungul carierei pentru Universitatea Cluj Napoca, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe şi FCC ICIM CSB […]