CSM TÂRGOVIŞTE, MAXIMUM DE PUNCTE DUPĂ DOUĂ RUNDE

Mihai ROŞOIU
0 0

Toate cele trei meciuri programate vineri în Divizia A1 la volei feminin au avut minimum patru seturi. Cea mai lungă partidă s-a jucat la Târgu Mureş.
La Târgu Mureş, în Grupa 1, Medicina a învins cu scorul de 32 pe CSO Voluntari, la capătul unui meci în care falsul oaspetelor, Loredana Filipaş, a reuşit recordul de puncte al campionatului de până acum: 32. Cu toate astea, echipa ei a ieşit învinsă de pe teren. De la gazde, Sara Pavlovic, cu 19 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a echipei.
La Medgidia, în Grupa 2, gazdele au învins cu scorul de 31 pe Rapid, graţie unui joc în care Adriana Matei a fost cea mai bună marcatoare a echipei şi a meciului, cu 25 de puncte. De la bucureştence, veterana Denisa Rogojinaru, cu 16 puncte, a fost liderul marcatoarelor.
La Galaţi, în unicul meci stabilit pe teren în Grupa 4, CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa lui Belor. Vedeta oaspetelor, Heydi Casanova, a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 20 de puncte.
Grupa 4 (Galaţi)
Vineri, 6 noiembrie Belor Galaţi – CSM Târgovişte
1-3 (20-25, 25-21, 18-25, 8-25)
Sâmbătă, 7 noiembrie CSM Târgovişte – CSM Lugoj 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) –
decis la „masa verde”
Duminică, 8 noiembrie Belor Galaţi – CSM Lugoj- 3-0
(25-0, 25-0, 25-0) –
decis la „masa verde”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni au continuat verificările privind respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Întrucât numărul de cazuri nou confirmate este în continuă creştere, pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coron-avirus, jandarmii dâm-boviţeni au executat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de autorităţi.În perioada 02 – 08 noiembrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, alături de poliţişti şi angajaţi ai ISU Dâmboviţa […]