CSM SE PREGĂTEŞTE PENTRU RETURUL DIN 16-IMILE DE FINALĂ ALE CEV CUP

Mihai ROŞOIU

Clubul Sportiv Municipal Târgovişte anunţă startul procesului de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să asiste la meciul de volei feminin dintre CSM Târgovişte şi S.C. Prometey Kamyanske (Ucraina), contând pentru returul 16-imilor de finală ale CEV Cup.
Partida se va disputa miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Meciul va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a clubului.
Instituţiile media care doresc să se acrediteze sunt rugate să trimită solicitările nominale însoţite de adresa de mail a jurnaliştilor la adresa csm_targoviste@yahoo.com, până la data de 24 noiembrie 2020, ora 18:00.
Solicitările vor conţine numele şi prenumele jurnaliştilor şi instituţiile media pe care le reprezintă.
Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menţionat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate va fi anunţată ulterior pe site-ul www.csmtargoviste.ro.

  • Accesul jurnaliştilor şi fotoreporterilor acreditaţi se va face în urma testării temperaturii, iar purtarea măştii este obligatorie;
  • Jurnaliştii acreditaţi trebuie să prezinte sau SĂ COMPLETEZE LA INTRAREA ÎN SALĂ o declaraţie pe proprie răspundere pentru a li se permite accesul în tribunele Sălii Sporturilor din Târgovişte. Declaraţiile tip vor fi puse la dispoziţia doritorilor în zonele de triaj epidemiologic;
  • Jurnaliştii vor ocupa locurile din tribunele Sălii Sporturilor respectând distanţa impusă de restricţiile în vigoare.
    Vă mulţumim anticipat pentru respectarea acestor reguli impuse de contextul special pe care îl parcurgem împreună şi pentru interesul pe care dumneavoastră şi instituţiile media pe care le reprezentaţi îl acordaţi activităţii sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXIX) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_în anul 1928, un mic aspect deja începuse să scoată la lumina zilei declinul cel ameninţa pe Al Capone. La alegerile primare, în ciuda enormei presiuni exercitată de Big Bill Thompson, lista prezentată de acesta nu a mai fost votată. Imperiul ridicat de Scarface, bazat în totalitate […]