CS Municipal Târgovişte – VC Maritza Plovdiv (Bulgaria) 3-1 (25-20, 25-13,17-25, 25-22)

Mihai ROŞOIU

voleiEchipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a obţinut prima victorie din 2015. Elevele lui Dragan Nesic s-au impus într-un meci amical susţinut la Sala Sporturilor din Tâgovişte în compania bulgăroaicelor de la Maritza Plovdiv. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în două rânduri pe parcursul acestei săptămâni, însă fiecare dintre jocurile anterioare au avut ca scop repetarea unor scheme, iar scorul nu a fost ţinut de către oficialii celor două formaţii.
După cele douăc onfruntări şcoală, CS Municipal şi Maritza au jucat un meci după reguli, iar scorul a fost 3-1 în favoarea dâmboviţencelor. În jocul de sâmbătă a evoluat şi Marta Siwka, voleibalistă revenită la CSM Târgovişte în această iarnă. Siwka a mai evoluat pentru gruparea noastră şi însezonul precedent, iar transferul său s-a realizat pentru dublarea postului de libero al prim-divizioarei pregătite de Dragan Nesic.
În meciul de sâmbătă, tehnicianul sârb a utilizat următorul lot: Bianca Moldovan, Sara Klisura, Lola Arslanbekova, Gwen Rucker, Diana Calotă, Marina Cojocaru, Alexandra Trică, Marta Siwka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prima şedinţă a CJ din 2015 s-a desfăşurat ca pe roate

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi au fost şapte proiecte de hotărâre şi punctul diverse. Primul punct de pe ordinea de zi a fost strict legat de aprobarea acoperirii definitive, din excedentul bugetului local, a deficitului Secţiunii de Dezvoltare. Fără problem a trecut şi […]