Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte: refuzând să transporte elevii, Grup Atyc încalcă legea!

Cristian Stan, primarul reales al Municipiului Târgovişte, a adus în atenţia opiniei publice problema cu care se confruntă elevii navetişti care învaţă în Târgovişte şi care, potrivit legii, beneficiază de transport gratuit. întrucât nu li se eliberează abonamentele care vor fi decontate ulterior de MEC şi primării, primarul Cristian Stan a cerut public transportatorilor care deţin licenţe în judeţul Dâmboviţa să respecte legea şi să elibereze legitimaţii de călătorie în regim de gratuitate elevilor.
A mai spus edilul că mai toate reclamaţiile primite vizează Grup Atyc, societate care nu o dată a probat cel puţin indiferenţă faţă de pasageri.
„Mi se pare rea voinţă şi bătaie de joc la adresa elevilor. Fac apel la ARR să iasă din pasivitate pe acest subiect.
Totodată, întreb ARR dacă a prelungit autorizaţia pentru Autogara Grup Atyc de pe Tudor Vladimirescu, pentru care Primăria Târgovişte nu a eliberat aviz. Grup Atyc are posibilitatea să-şi mute autogara la marginea oraşului, la fosta autogară. Nu vom mai tolera în Târgovişte ca transportatorii să se comporte ca şi cum nu ar exista lege”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Colegiul Naţional "ienăchiţă Văcărescu" intră pentru două săptămâni în scenariul 3 (roşu)

În ultima şedinţă a fost adoptată Hotărârea nr. 34 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, fiind luate următoarele decizii:Până la data de 14 octombrie, inclusiv, Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” va funcţiona în scenariul 3, ceea ce presupune activităţi didactice exclusive on-line.Până la data de 7.10.2020 inclusiv, clasa cu predare […]