Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, avertisment dur pentru AITT

0 0

Dezbaterea Proiectului de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Societăţii Servicii Publice Municipale Târgovişte SRL, a adus în discuţia membrilor Consiliului Local Municipal Târgovişte problemele grave şi calitatea slabă a serviciilor de transport public local. S-a vorbit despre conflictul de muncă de la AITT şi de faptul că, zilnic, sunt foarte multe curse anulate, spre disconfortul şi nemulţumirea târgoviştenilor. Primarul Cristian Stan a subliniat încă o dată că municipalitatea nu are nicio datorie către operatorul de transport şi a explicat consilierilor PNL că aprobarea acestui proiect nu reprezintă decât un pas spre obţinerea finanţării europene pentru proiectul de modernizare a transportului public urban, prin dotarea cu mijloace auto mai puţin poluante. „Nu pot lăsa să treacă pe lângă Municipiul Târgovişte o asemenea oportunitate”, a spus edilul, arătând că va fi nevoie de acordul PNL la atunci când se va pune problema delegării serviciilor, de această dată fiind vorba doar despre aprobarea unei organigrame şi a unui ştat de funcţii. După discuţii destul de lungi şi cam neargumentate de partea liberal, proiectul a fost adoptat cu 17 voturi „pentru”, din totalul de 21.
Cu acest prilej au aflat poate şi acei consilieri PNL, care manifestă o preocupare, am putea spune nejustificată prin prisma interesului public, pentru soarta AITT, că operatorul de transport local „se confruntă cu o dezertare a şoferilor, care nu au mai fost plătiţi”, cu efect direct asupra serviciilor. În ultima perioadă au fost probleme zilnice şi foarte multe curse, în special dintre cele orăşeneşti, n-au fost efectuate. Vizavi de această problemă, primarul Cristian Stan a fost categoric şi a declarat că întreruperea transportului public de călători va atrage, automat, rezilierea contractului cu AITT.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şcoli şi grădiniţe din Dâmboviţa, fără autorizaţii sanitare de funcţionare

Potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, la primul sunet al clopoţelului, pe raza judeţului şi-au deschis porţile 511 unităţi de învăţământ de masă – şcoli, licee, grădiniţe, cu 21 mai puţine comparativ cu anul trecut. Acestea din urmă, situate în mediul rural, cu o singură excepţie, au fost […]