Cristian Stan face echipă şi în acest mandat cu viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Târgovişte, cel mai important punct a fost alegerea celor doi viceprimari. Dată fiind majoritatea clară a consilierilor PSD, au fost realeşi fără probleme în funcţia de viceprimar Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu. Grupul PNL nu a avut nicio propunere.
Într-o scurtă conferinţă de presă, imediat după vot, primarul Cristian Stan a declarat că s-a încheiat practic ultimul act al alegerilor locale din 27 septembrie, fiind menţinută, aşa cum s-a pronunţat şi anterior, aceeaşi echipă din fruntea Executivului Primăriei Târgovişte. Mai mult, a confirmat cu acest prilej şi faptul că administrator public rămâne Gabriel Boriga.
„Sunt colegii mei, cu care am avut multe realizări împreună şi este firesc să continuăm împreună.” Primarul Cristian Stan şi cei doi viceprimari realeşi au mulţumit încă o dată târgoviştenilor pentru încrederea şi votul acordate pe 27 septembrie şi au exprimat hotărârea fermă de a continua proiectele de dezvoltare a oraşului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activităţile comerciale de la PAVCOM, zona de corturi, se suspendă! În restul spaţiilor activitatea se reia după asigurarea măsurilor medicale şi de distanţare!

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dâmboviţa, în urma unui control efectuat de poliţişti şi inspectorii DSP în zona comercială PAVCOM, au fost constatate mai multe nereguli privind asigurarea respectării măsurilor sanitare şi de distanţare fizică. Mai mult decât atât, pentru zona de comerţ la corturi, proprietarul, SC PAVCOM SA, nu […]