Cristian Stan a preluat oficial al doilea mandat la Primăria Târgovişte

La sala Teatrului „Tony Bulandra”, a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Municipal Târgovişte şi festivitatea de depunere a jurământului de către consilierii aleşi şi primarul Cristian Stan.
„Nu promit nimic fără să fac tot posibilul pentru a îndeplini. Nu las angajamente rătăcite. Nu ignor aşteptările celor din jurul meu.
Astăzi am jurat pentru un nou mandat. Cu mâna pe Biblie, cu mintea şi sufletul pline de bună-credinţă, entuziasm şi recunoştinţă. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi crezut în noi. E momentul să întoarcem către dumneavoastră această încredere”, a spus cu acest prilej primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pana Vlăducă. Pro România: "Acest an şcolar este compromis!"

Pornind de la rezultatele unui studiu recent al Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, cu participarea Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Consiliului Naţional al Elevilor şi Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Oana Vlăducă, prima poziţie pe lista Pro România Dâmboviţa pentru Senatul României, a declarat că acest an şcolar este deja […]