Cosmin Tătulescu. Pro România Târgovişte: „Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion! Avem centre pentru copii şi juniori, dar nu au niciun teren de antrenament!”

Cosmin Tătulescu, unul dintre coordonatorii Pro România Târgovişte, a prezentat un proiect novator, cu potenţiale beneficii pentru sportul târgoviştean de performanţă.
Candidat pe lista de consilieri municipali, Cosmin Tătulescu susţine că programul „Sănătate prin Sport” va fi pus în practică după alegeri, scopul principal fiind creşterea gradului de practicare a sportului în rândul tinerilor târgovişteni inclusiv prin acordarea de servicii medicale, sub forma de vize medicale bianuale în regim de gratuitate, pentru toţi sportivii legitimaţi Târgovişte.
„Beneficiarii vor fi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, legitimaţi la cluburile din Târgovişte. Fiecare serviciu medical va fi decontat în baza raportului

lunar întocmit de către responsabilul CFP şi responsabilul de la execuţie contracte. Aceştia vor verifica documentele având în vedere principiul realităţii şi vor aplica viza „bun de plată” pe fiecare document. Avem fişa de proiect pregătită să o introducem pe ordinea de zi din primele şedinţe ale noului Consiliu Local. Este timpul să ne gândim şi la viitorii sportivi ai Târgoviştei. Tot în acest sens, Pro România Târgovişte va iniţia demersurile necesare pentru a prelua baza sportivă de la OMV Petrom. Acolo intenţionăm să înfiinţăm „Academia Chindia”, un centru de copii şi juniori modern, aşa cum merită tinerii talentaţi din Târgovişte, care nu vor mai fi nevoiţi să plece din oraş în căutarea unor cluburi care dispun de condiţii optime de antrenament.
În acest moment, este incredibil ceea ce se întâmplă în fotbalul dâmboviţean. Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion. Avem centre pentru copii şi juniori în cadrul clubului, dar nu au niciun teren de antrenament.
Este inadmisibil modul în care se raportează Primăria Târgovişte şi Clubul la copiii sportivi din municipiu. Milioane şi milioane de euro s-au împins în echipele de volei şi de baschet, iar copiii noştri se antrenează în noroi şi pe unde mai apucă să închirieze un teren de fotbal.
Suntem cu atât mai determinaţi să ajungem în Consiliul Local şi să facem dreptate copiilor noştri. O să-l întrebăm pe fostul primar, pentru că la acel moment o să fie fost, cum a fost posibil ca echipa de volei să cheltuie milioane de euro, iar micii fotbalişti de la Chindia să nu aibă cu ce să se deplaseze la meciurile de campionat.
O să-l mai întrebăm cum a fost posibil ca o jucătoare de volei să câştige 300 de milioane pe lună, în timp ce copiii de la Chindia nu beneficiază nici măcar de un echipament de antrenament gratuit”, a acuzat Cosmin Tătulescu.
PRO România vrea ca toţii copiii şi tinerii din Târgovişte să aibă acces la o infrastructură sportivă capabilă să le susţinăşi să le promoveze performanţa. A mai declarat candidatul pentru funcţia de consilier local Cosmin Tătulescu că echipa din care face parte vrea să oprească robinetul scurgerilor de sute de mii de euro prin diferiţişidubioşi impresari.
„Banii trebuie folosiţi pentru susţinerea talentelor noastre, prin acordarea de facilităţi la plata vizelor medicale şi prin înfiinţarea unor baze sportive moderne”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-AU STABILIT SERIILE LIGII A III-A

Casa Fotbalului a găzduit joi, 3 septembrie, tragerea la sorţi pentru stabilirea programul în seriile Ligii 3.Prin decizia Comitetului Executiv din 18 august 2020 s-a validat un format al Ligii 3 cu 100 de echipe participante împărţite în 10 serii egale.Seria 1ACS Bradu BorcaCS Dante BotoşaniCS Sporting Juniorul VasluiACS Foresta […]