Cosmin Tătulescu, al treilea „cârlan” care ia la ţintă conducerea Primăriei Târgovişte

Mihai ROŞOIU

„E gata cu discuţiile despre negocieri. Cei din PSD Dâmboviţa să facă ce vor. Eu am spus ce am avut de spus şi o să fac ce am de făcut pe mai departe, respectiv să consolidez Pro România. Nu mă sperie niciun vocalist de la PSD şi nici nu vreau să-i bag prea mult în seamă pe unii din linia a doua, care asta vor face: vor lătra toată campania la Pro România şi la Ţuţuianu, uitând că adversarul ideologic al PSD este Partidul Naţional Liberal”, a declarat coordonatorul Pro România Dâmboviţa în ultima conferinţă de presă şi acesta pare să fi fost semnalul pentru o nouă şarjă la adresa conducerii social-democrate a Primăriei Târgovişte. Cosmin Tătulescu, membru în echipa de coordonare a Pro România Târgovişte, este cel de al treilea „cârlan” care critică echipa condusă de primarul Cristian Stan, pe care îl acuză că, acum patru ani, ar fi venit în faţa ceţăţenilor să le servească „gogoşi electorale.”
A spus Cosmin Tătulescu, un nume cunoscut în mediul de afaceri local, că „Pro România continuă prezentarea problemelor esenţiale cu care Târgoviştea se confruntă, precum şi soluţiile pentru rezolvarea acestora.” Una dintre acestea este în opinia sa lipsa locurilor de muncă şi Tătulescu a făcut aici o incursiune în trecut, citind câteva paragrafe pe această temă, din oferta electorală cu care actualul primar şi-a câştigat mandatul în 2016. O ofertă care a inclus acordarea de facilităţi fiscale investitorilor care ar fi venit la Târgovişte şi tuturor celor interesaţi să dezvolte activităţi de producţie în parcul industrial promis, pe cele 23 de hectare de teren proprietate a municipalităţii.
Tătulescu spune că, în loc de parc industrial şi locuri de muncă, primăria „a cedat pe 49 de ani 54500 mp Arhiepiscopiei, pentru înfiinţarea unui cimitir”, când ar fi trebuit „să fie mai preocupată de soarta celor vii”. N-a negat că este nevoie de un cimitir nou dar a spus că trebuia înfiinţat şi administrat de Primăria Târgovişte şi deschis pentru toate cultele. Şi săgeţile au continuat, una după alta! A criticat lipsa unui Plan de Urbanism General şi a acuzat lipsa de viziune, pentru că „trebuie gândit mai departe de sensurile giratorii cu panseluţe…” Şi pentru că a vorbit şi despre soluţii la problemele oraşului, Cosmin Tătulescu a lansat propunerea dezvoltării unui parc industrial pe terenurile fostului Combinat de Oţeluri Speciale, proiect realizabil prin accesarea unui program pentru dezvoltarea mediului de afaceri cu fonduri europene, pe modele dezvoltate cu succes în oraşe precum Clujul, beneficiar al unui grant de 60 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

15 milioane de euro la dispoziţia fermierilor care vor să asigure culturile agricole

Fermierii vor putea beneficia de fonduri europene în valoare totală de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o nouă linie de finanţare pentru care s-a anunţat oficial perioada de înscriere.Fermierii se vor putea înscrie online, la AFIR, până pe 30 noiembrie 2020, ora 16.00, la această nouă sesiune […]