Cosmin Bozieru, vicepreşedinte Pro România Dâmboviţa, cere să înceteze „cultul personalităţii în primărie”

Mihai ROŞOIU

Cosmin Bozieru, vicepreşedinte Pro România Dâmboviţa, a informat într-o conferinţă de presă că, pe 1 iulie, la ADR Sud Muntenia au fost avizate fişele de proiect pentru mai multe obiective de investiţii finanţate din fonduri europene prin Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse”, după cum urmează: loc de joacă pe str. IE Florescu, cu o valoare de 50000 de euro, bloc de locuinţe sociale – valoare un million de euro, grădiniţă şi creşă pe str. IE Florescu şi creşă pe str. George Cair, toate trei în valoare de 2,5 milioane de euro şi pentru modernizare străzi, în valoare de 210000 euro.
„Vă aduc la cunoştinţă aceste obiective de investiţii care se vor realiza în Târgovişte prin Grupul de Acţiune Locală, înainte de a şi le asuma altcineva pe persoană fizică, aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul timpului. În perioada în care am fost viceprimar, unul dintre principalele mele obiective a fost să încerc să dezvolt, prin proiecte de investiţii, unele dintre zonele defavorizate din municipiu şi să ajut, prin diferite programe sociale, oamenii din comunităţile defavorizate.
„După această nouă săgeată trimisă spre conducerea executivă a Primăriei Târgovişte, Bozieru a mai spus că, în calitate de viceprimar, a avut atribuţii pe linia coordonării activităţii de asistenţă social şi că Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse” a fost înfiinţat sub directa sa coordonare. Continuând atacul, a acuzat că nu mai vorbeşte nimeni despre proiectele şi finanţările aduse de coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean.
„În spatele fiecărui proiect din Târgovişte se află munca unei echipe, nu a unui singur om.(…) Să mai terminăm odată cu acest cult al personalităţii, promovat pe toate reţelele de socializare şi să recunoaştem că Ţuţuianu şi Bozieru au fost pentru finanţarea Cinematografului Independenţa, la CNI, să recunoaştem că Ţuţuianu a avut iniţiativa reabilitării Pieţei Tricolorului, pe care a propus-o într-o şedinţă comună.”
Şi criticile au continuat, conducerea Primăriei Târgovişte fiind acuzată că „a ratat marile proiecte, centura rutieră şi transportul public”, ultimul abordat în „stil electoral: în prima fază achiziţionăm autobuzele şi le arătăm poporului, ca să ne voteze, şi apoi reabilităm traseele, construim depou si celelalte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Subscrisa CHINDIA SPRL

Subscrisa CHINDIA SPRL, reprezentată de asociat coordonator VOICHIŢĂ DANIEL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului DANMAR MECAPREST SRL, cod de identificare fiscală 26313966 cu sediul social în sat Dobra, com. Dobra, nr. 404, judeţul Dâmboviţa, număr de ordine în registrul comerţului J15/821/2009, care face obiectul dosarului de insolvenţă nr. […]