Cosmin Bozieru, candidatul Pro România, a acceptat invitaţia de a participa la dezbaterea publică iniţiată de liberalul Aurelian Cotinescu

Cosmin Bozieru, Candidatul Pro România pentru funcţia de primar al Municipiului Târ-govişte, a anunţat că acceptă invitaţia la o dezbatere publică lansată de Aurelian Cotinescu, candidatul PNL Târgovişte.
Mai mult decât atât, Bozieru susţine că toţi candidaţii la funcţia de primar al Târgoviştei ar trebui să participe la dezbaterea electoral directă, pentru ca târgoviştenii să-I vadă efectiv „la lucru” pe cei care le cer voturile, pro-movându-şi strategiile şi proiectele.
„În calitatea mea de candidat pentru funcţia de Primar al Municipiului Târgovişte, accept invitaţia publică la dezbatere în faţa târgoviştenilor.
Consider utilă această confruntare de idei şi proiecte pentru Târgovişte. Este de datoria noastră să venim în faţa oamenilor cărora le cerem votul, în cadrul unui dialog civilizat, axat în primul rând pe soluţii reale la problemele comunităţii.
Sper ca toţi cei înscrişi în această competiţie să răspundă pozitiv, iar la final electoratul să decidă în cunoştinţă de cauză”, a declarat Candidatul Pro România pentru Primăria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tică Dan Alexandru, candidat pe lista PNL Târgovişte: "PSD apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor!"

Dan Alexandru Tică, inspector şcolar de specialitate şi candidat PNL pe lista de consilieri locali la Târgovişte, a dezavuat iniţiativa PSD Dâmboviţa, de a pune la dispoziţia părinţilor elevilor care au început şcoala săptămâna trecută, o linie telefonică, unde să sesizeze problemele cu care se confruntă la început de an. […]