Cornel Cornea: „NU AM CONTRACT CU FEDERAŢIA!”

Mihai ROŞOIU
0 0

cornel corneaCornel Cornea le-a răspuns contestatarilor, care l-au acuzat, în ultima vreme, că încasează trei salarii din cele trei slujbe pe care le are în sistemul bugetar. Omul desemnat de Federaţia Română de Lupte să se ocupe de destinele lotului naţional de senioare a făcut o dezvăluire despre situaţia sa contractuală cu forul din Capitală: „Ceea ce nu ştiu oamenii care mă critică este că eu nu am un contract cu federaţia, iar activitatea mea la lotul naţional este benevolă. De unde să ştie unul sau altul despre faptul că noi, oamenii cu experienţă în luptele din România, ne-am adunat şi am convenit să lăsăm toate răutăţile şi invidiile de-o parte pentru a salva acest sport? Am bătut palma cu toţii şi ne-am pus pe treabă”, a spus Cornea.
Acelaşi tehnician dâmboviţean a catalogat performanţa Esterei Dobre ca fiind foarte bună, dar bilanţul per total al sportivelor „tricolore” nu l-a satisfăcut pe deplin: „Puteam să obţinem încă o medalie dacă Ana Pavăl, la 55 de kilograme, nu era oprită de arbitru să lupte. Efectiv, această sportivă a fost vânată de omul care a judecat de pe saltea acea luptă. Pe tot parcursul meciului pe care Ana l-a pierdut, arbitrul i-a dat avertisment după avertisment. A fost o ruşine de arbitraj. Estera Dobre este o sportivă de top, iar rezultatul său este unul excelent, dar în acelaşi timp normal. Cât priveşte situaţia Georgianei Paic, aici e mai mult de discutat. Cert este că nu a fost în cea mai bună formă la Tbilisi. Oricum, Georgiana rămâne o luptătoare de excepţie şi eu zic că nu şi-a spus ultimul cuvânt pe plan internaţional”, a concluzionat reputatul tehnician dâm-boviţean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALARMA JUVENILĂ ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN, DEFICIT DE COPII ŞI JUNIORI

Într-o societate normală, în toate domeniile trebuie să fie asigurat „schimbul de mâine”, altfel nu se poate avansa, nu se poate progresa. Acest „schimb” trebuie să existe şi în sport, în toate ramurile sale. E adevărat, astăzi se duce o lipsă acută de „urmaşi” la nivel naţional, în economie sau […]