CORBU, GATA DE PLECARE

Mihai ROŞOIU
0 0

Dâmboviţeanul legitimat la Dinamo Bucureşti l-ar putea însoţi pe Ionel Dănciulescu dacă acesta din urmă va ajunge la un acord cu Poli Iaşi.
Nu doar Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo. Patronul Ionuţ Negoiţă vrea să reducă maiv cheltuielile la club şi pregăteşte o adevărată revoluţie în Ştefan cel Mare, în aşteptarea unui cumpărător care să preia echipa.
Potrivit sport.ro, Dănciulescu va fi însoţit la CSM Poli Iaşi de preşedintele Consiliului de Administraţie, Alexandru David, dar şi de mai mulţi jucători, precum Alin Dudea sau Laurenţiu Corbu.
În acelaşi timp, Negoiţă speră să facă profit în iarnă şi din vânzarea celor mai importanţi jucători din lot. Adam Nemec, Sergiu Hanca, Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu sunt fotbaliştii cu cele mai mari cote.
În acest context, cu prezenţa în play-off ameninţată, antrenorul „câinilor”, Vasile Miriuţă, va fi nevoit să se descurce în special cu jucători tineri. Unii dintre ei, vor fi chemaţi de la echipele la care sunt împrumutaţi în prezent.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul Judeţean Dâmboviţa i-a premiat pe participanţii la cea de-a Vl-a ediţie a Bienalei Naţionale de Gravură "Gabriel Popescu"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, a organizat marţi, 5 decembrie 2017, festivitatea de premiere şi vernisajul celei de-a Vl-a ediţii a Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu”. Bienala poartă numele primului mare gravor, născut pe meleaguri dâmboviţene, care a locuit şi a creat în casa […]