Coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Georgică Dumitru, despre venirea lui Adrian Ţuţuianu în partid: „Este transferul anului în politică”

Cu prilejul unei prime conferinţe de presă comune, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Georgică Dumitru, a împrumutat un termen din lumea sportului atunci când a vorbit despre venirea senatorului Adrian Ţuţuianu în partid, pe care a catalogat-o drept „transferul anului în politică”. Georgică Dumitru a mai spus că experienţa politică a lui Adrian Ţuţuianu va contribui la obţinerea unui scor bun în judeţ la apropiatele alegeri europarlamentare: „Organizaţia Pro România Dâmboviţa va avea un scor bun la următoarele alegeri europarlamentare. Spun asta din perspectiva faptului că îl cunosc foarte bine şi a fost o alegere foarte bună pentru el, dar şi noi am fost cu inima deschisă.(…) Doresc să fim o forţă politică importantă în Dâmboviţa, ca să influenţăm în bine viaţa economică şi socială a judeţului.”
Aspect nu lipsit de importanţă, Georgică Dumitru a subliniat că „nu există niciun fel de incompatibilitate, chiar dacă în interiorul partidului sunt oameni care, în trecut, au fost adversari politici.”
Adrian Ţuţuianu a apreciat la rândul său că Pro România are capacitatea să obţină un scor de 8-10% la alegerile de la sfârşitul lunii mai, ceea ce ar însemna trei sau patru locuri de europarlamentar. Va primi o funcţie politică la nivel central şi a precizat că, împreună cu Ion Mocioalcă, se va ocupa de organizarea partidului la nivel naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Derogări de la Codul Fiscal în beneficiul cooperativelor agricole

Legea cooperaţiei agricole nr. 566/2004 a fost modificată şi completată, aducându-se schimbări inclusiv la regimul fiscal aplicabil acestei categorii de contribuabili. Astfel, referitor la facilităţile fiscale, au fost aduse modificări, precizându-se că activitatea cooperativelor agricole beneficiază de următoarele măsuri, care constituie derogări de la prevederile Codului fiscal: a) scutirea de […]