Coordonator Pro România Dâmboviţa: „Nu vom fi decor în acest Consiliu Judeţean!”

Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa, a apreciat constituirea Consiliului Judeţean drept un moment important pentru perioada următorilor patru ani. I-a felicitat pe toţi membrii acestui for, cu un plus pentru colegii de partid:

„Un gând aparte pentru cei patru colegi ai mei care vor face parte din Consiliul Judeţean în acest mandat (Florina Mureşan – lider de grup, Florin Şontea, Ioana loniţă şi Irena Dumitru). Sunt colegi la prima experienţă politică şi administrativă la acest nivel, oameni cu entuziasm, proiecte proprii şi, cel mai important, bună-credinţă. Le urez succes şi le voi sta alături.
PRO ROMÂNIA este singurul partid care a reuşit să spargă monopolul PSD -PNL şi să intre în Consiliul Judeţean. Asta înseamnă şi o responsabilitate în plus. Vom face Opoziţie corectă şi vom sancţiona orice eventual derapaj. Nu vom fi „decor” în acest Consiliu Judeţean şi asta se va vedea încă de la primele şedinţe.
Un cuvânt şi despre noua conducere CJD: îi urez succes preşedintelui Corneliu Ştefan. Sper să aibă capacitatea profesională şi determinarea ca, împreună cu majoritatea de care dispune, să pună în aplicare tot ce a promis. Judeţul Dâmboviţa are mare nevoie de o administraţie performantă în următorii 4 ani”, adeclarat Adrian Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Evoluţia principalelor fenomene demografice, în plină criză sanitară: natalitate mai mică, mortalitate în creştere

În luna august 2020, în Dâmboviţa s-a înregistrat naşterea a 394 copii, cu 13 naşteri mai puţini decât în luna iulie 2020. În acelaşi interval, numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate a fost de 666, cu 45 mai multe decât în luna precedentă.Sporul natural a fost negativ în […]