Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă îşi asumă responsabilitatea pentru situaţia din Aninoasa

0 0

ponoricaÎntrunit în şedinţă extraordinară, Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă a luat decizia de aşi asuma responsabilitatea vizavi de incidentul de la Aninoasa şi, prin vocea directorului economic Ion Ponorică, transmite că „este alături de toţi cătăţenii care au avut de suferit pe urma acestei situaţii nefericite”.
Ion Ponorică a mai precizat că au fost înfiinţate şi două comisii de anchetă, conduse de directorul general adjunct Ion Ţuţuianu şi de directorul tehnic Ninel Cimpoacă. In cel mai scurt timp comisiile îşi vor prezenta concluziile iar cei care vor fi găsiţi responsabili vor avea de suportat consecinţele legale. Sunt vizaţi responsabili din cadrul laboratorului de analize şi cu calitatea apei. O altă decizie se referă la dublarea măsurilor privind calitatea apei frunizată de Compania de Apă.
De asemenea, directorul general Dorin Staicu şi-a exprimat disponibilitatea de a demisiona din funcţie, în cazul în care va fi găsit responsabil pentru producerea incidentului, în urma cercetărilor celor două comisii. în numele Companiei de Apă, directorul economic Ion Ponorică şi-a cerut scuze public şi a subliniat că unitatea va fi alături de cetăţenii care au avut de suportat consecinţe.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alege! Este dreptul tău

Marţi, la Palatul Copiilor din Târgovişte, au fost premiaţi câştigătorii concursului judeţean de desene „Alege! Este dreptul tău”, aflat anul acesta la cea de-a XlV-a ediţie. Concursul este organizat de Ministerul Educaţiei şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi Palatul Copiilor Târgovişte, şi în […]