Comerţul Brezoaele Victorie la scor în ultima etapă

A.l.

sportNou-promovată (vara trecută) în Liga a 4-a, Comerţul Brezoaele a terminat onorabil sezonul, pe un merituos loc 8, cu 42 p. Putea avea în cont cu şase puncte mai mult, dacă nu pierdea la contestaţie meciurile câştigate în teren cu Voinţa Perşinari şi Voinţa Pietroşiţa, ambele disputate în deplasare. A terminat prima parte a campionatului pe locul 15, cu 14 p, doar peste Petrolul Valea Mare (13 p) şi Avântul Produleşti (4 p). în clasament figurau şi C.S. Conţeşti şi Utchim Găeşti, care s-au retras din competiţie în iarnă.
în ultimul meci al sezonului, trupa lui Nicolae Tudorache a învins-o la scor, 7-2, pe Voinţa Pietroşiţa. Au marcat: Mărăcine (min. 17), Florea (27, 72 şi 77 – din 11 m), Nedelea (79, 83 şi 87), respectiv Petrescu (21) şi I. Gheorghe (70). Scăpată de griji, echipa din Brezoaele a jucat dezinvolt. Fazele s-au scurs pe derulare rapidă la poarta lui Sfârlează, în special după minutul 75, când scorul era 3-2. în ultimul sfert de oră, gazdele au făcut spectacol şi au marcat patru goluri.
Cei mai buni jucători din teren au fost Florea şi Nedelea, autori a câte trei goluri.
Trebuie spus că la deţinătoarea Cupei, Voinţa Pietroşiţa, nu au putut evolua din diferite motive: Oprescu, Posta, Sorescu, Cucuteanu, I. Gheorghe, iar Caibăr (min. 4) s-a accidentat la mână şi a fost schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A.S. Doiceşti O ultimă impresie urâtă

A.S. Doiceşti a terminat cum se poate mai prost sezonul. S-a retras din teren, în minutul 11, când scorul era 4-0 pentru Petrolul Valea Mare. Echipa din Doiceşti s-a prezentat la Valea Mare doar cu juniorii (antrenor Ilie Sorin). A câştigat cu 5-3. Dintre aceştia au încropit o echipă de […]