Clubul Copiilor din Pucioasa Două titluri de campion mondial şi unul european

A.l.
0 0

Club Pucioasa (1)La sporturi neolimpice, judeţul Dâmboviţa a obţinut rezultate bune în ultimul timp. Echipa de juniori de la Clubul Copiilor Pucioasa a ieşit campioană mondială în anii 2010 şi 2012 şi campioană europeană în 2011, la aero-modelism. Echipa din Pucioasa este alcătuită din Şerban Mihnea, Vişan Alexandru şi Cugler Eric. Este antrenată de maestrul emerit al sportului, Radu Foamete.
De asemenea, Vişan Alexandru a ieşit vicecampion mondial la individual. Puştii antrenaţi de Radu Foamete promit că nu se vor opri aici. Vor să umple vitrina Clubului Copiilor din Pucioasa cu cât mai multe trofee. S-o facă neîncăpătoare. O pot face! Au şi un antrenor de calitate. împreună, vor să facă fapte de vitejie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au mai rămas două zile până la MECIUL MECIURILOR!

CS Municipal Târgovişte – Uniqa Euroleasing Sopron, miercuri, 23 ianuarie, ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgovişte Miercuri, Sala Polivalentă din Târgovişte va fi gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria sportului dâmboviţean. În grupa B a Euroligii feminine de baschet, campioana României, CS Municipal Târgovişte, va primi vizita […]