Claudia Pop: „Ne dorim să câştigăm Cupa României”

Mihai ROŞOIU
0 0

BschetClaudia Pop a acordat un interviu site-ului totalbaschet.ro, în care a vorbit despre ultimele meciuri ale Târgoviştei, dar şi despre obiectivele pe care le are cu echipa la care evoluează din toamna lui 2012.
– Cum te simţi după accidentarea gravă suferită anul trecut?
– Mă simt mult mai bine, nu mă mai confrunt cu probleme de sănătate, încep să-mi reintru în formă. Aproximativ acum două luni mi-am revenit după accidentarea din vară, iar în acest moment nu am probleme cu condiţia fizică. Singurele probleme sunt legate de traumele pe care le-am suferit după accidentare şi operaţie, însă, datorită antrenamentelor şi a jocurilor acestea încep să dispară.
– Crezi că se pune vreo problemă în ceea ce priveşte viitoarea campioană?
– Nu putem vorbi încă de titlu, mai este mult până acolo. Suntem favorite, dar trebuie să muncim pentru a fi în formă maximă în acel moment şi pentru a obţine titlul de campioană. Până atunci, mai avem şi Final Four-ul, unde ne dorim să câştigăm Cupa României. – Ce părere ai de parcursul echipei tale în Euroligă?
Am avut un parcurs excelent, ne pare rău că nu am putut avansa în sferturile de finală. Chiar şi aşa, am făcut două partide foarte bune împotriva formaţiei Spartak Vidnoje, care este o forţă a baschetului feminin. Se resimte oboseala, mai ales din cauza deplasărilor lungi, însă următoarea perioadă e ceva mai relaxantă din punct de vedere al programului meciurilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA PE CNN!

CNN a realizat săptămâna aceasta un reportaj la centrul de pregătire Adidas de la Las Vegas, acolo unde câteva jucătoare, printre care şi Sorana Cîrstea, s-au pregătit cu Steffi Graf, Andre Agassi, Gyl Reyes şi ceilalţi mari antrenori aflaţi sub contract cu Adidas. Reportajul conţine imagini cu Sorana lucrând în […]