Cîrstea are un nou antrenor

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaArgentinianul care o va pregăti pe Sorana în 2015 nu are un CV de antrenor, dar deţine o experienţă bogată ca jucător profesionist. În vârstă de 33 de ani, Juan Pablo şi-a început cariera de tenismen în anul 1999. Guzman are multe meciuri în picioare, mai mult în competiţiile Challenger, iar cel mai bun loc al său în clasament este unul important, 100 ATP. Guzman a strâns 408.122 de dolari în cariera de sportiv, care a durat până în anul 2009.
Cîrstea a colaborat din 2011 şi până în 2014 cu Victor ioniţă (31 de ani), alături de care a obţinut cea mai bună performanţă a carierei, finală la Toronto 2013. Actualul antrenor al Simonei Halep a jucat şi el tenis de performanţă, cel mai bun loc al său fiind 187 ATP.
Potrivit prosport.ro, primul turneu la care Sorana îl va avea în lojă pe Juan Pablo Guzman va fi Shenzen (China), în perioada 5-11 ianuarie. Până atunci, Cîrstea se pregăteşte în America, acolo de unde le-a transmis un mesaj fanilor de pe Facebook: „Bună! Sunt în America, unde mă recuperez după accidentarea de la umăr care m-a chinuit timp de 15 luni. Mă pregatesc pentru sezonul 2015, am alături de mine o nouă echipă şi împreună vom fi mai puternici”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reducerea CAS din octombrie nu s-a transmis la angajaţi

Angajatorii au primit un balon de oxigen prin reducerea contribuţiilor sociale, dar în prima lună de aplicare au stagnat atât salariul brut, cât şi cel net. În mai multe domenii, veniturile angajaţilor au scăzut. Companiile n-au mărit salariile în octombrie, când cota de CAS plătită de angajatori a scăzut de […]