CINEVA ACOLO SUS NU NE IUBEŞTE!

0 0

fcm targovistePrimul meci al F.C.M.-ului, în retur, a fost umbrit de mai multe episoade triste.
Astăzi ne vom referi doar la cel al delegărilor arbitrilor. După cum ştiţi, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a reuşit un rezultat de egalitate (0-0) la UNIREA CÂMPINA.
în general, ştim cum se efectuează delegarea arbitrilor la jocuri, care sunt criteriile după care se formează o brigadă şi locaţiile de unde sunt.
în cazul nostru, CIVITAS FĂGĂRAŞ este în aceeaşi serie, ocupând ultimul loc (10) şi încearcă să evite retrogradarea. Şi F.C.M.
TÂRGOVIŞTE este într-o situaţie nu tocmai bună, acumulând doar 3 puncte, ocupând locul 8. în acest sens, fiecare doreşte ca adversarii direcţi în disputa pentru retrogradare să nu câştige jocurile.
Pentru a evita suspiciunile despre arbitri, că ar favoriza o echipă sau alta, C.C.A. are obligaţia să evite asemenea delegări.
La jocul de la
CÂMPINA, C.C.A. a delegat o brigadă din judeţul BRAŞOV, mai exact din FĂGĂRAŞ, tocmai din oraşul cu a cărei echipă
F.C.M. TÂRGOVIŞTE se
bate pentru evitarea retrogradării.
Delegarea echipei
MARIAN BARBU -GABRIEL BONCZ ambii din FĂGĂRAŞ, a creat multe discuţii şi comentarii înaintea jocului.
Chiar şi observatorii acestui joc au fost surprinşi de această delegare, care a creat multe suspiciuni. La începutul jocului, la şedinţa tehnică, am rugat oficialii să încerce pe cât posibil să respecte regulamentul; să arbitreze de o manieră corectă. în prima repriză aşa a fost, numai că, înaintea pauzei, cu 6-7 minute înainte, antrenorul echipei gazdă (FLORIN
STĂNCIOIU) s-a plasat
în faţa tunelului de la ieşirea din stadion spre cabina arbitrilor.
în timp ce aceştia se îndreptau spre cabine au fost înjuraţi, ameninţaţi de către acesta, dar şi de către alţi oficiali ai gazdelor.
Efectul s-a văzut în teren în repriza a doua. Practic, era altă brigadă (cu excepţia lui ILIEŞ DAN).
Au arbitrat, au sancţionat doar echipa oaspete, toate deciziile erau doar într-un singur sens.
Au culminat cu două decizii nepermise pe un teren de fotbal. în minutul 70, TIMOFTE este accidentat grav la cap, îşi pierde cunoştiinţa şi este trimis cu salvarea la CÂMPINA, apoi la PLOIEŞTI (la spital). în acel duel TIMOFTE respinge o minge cu capul, timp în care adversarul îl loveşte cu capul. Cei doi căzând la pământ, arbitrul acordă fault echipei gazdă! în minutul 75, GRIGORE scapă de la centrul terenului, suportă un fault la disperare, continuă cursa şi când se pregătea să şuteze la poartă un alt fundaş vine în viteză şi îl face „sendviş” pe GRIGORE. Toată lumea aştepta cartonaşul roşu şi lovitură liberă din marginea careului de 16 m.
Stupoare, arbitrul nu fluieră nimic, mingea iese în out şi jocul de reia de la margine, iar GRIGORE este scos cu targa de pe teren şi înlocuit. Ce a urmat este greu de crezut, centralul BARBU MARIAN, ajutat „tovărăşeşte” de GABRIEL BONCZ, a făcut tot ce a dorit ca UNIREA să câştige, fapt ce i-a determinat pe arbitri să prelungească repriza a doua cu 9 minute, în speranţa golului care ar fi incendiat o echipă care s-a luptat până la epuizare să nu ia gol. Dar despre jocul de la CÂMPINA vom mai discuta.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Unirea Câmpina - F.C. Municipal Târgovişte 0-0. APĂRARE BETON

Stadionul IRA, teren apreciabil, timp friguros, spectatori 100. Şuturi spre poartă 4-5, pe spaţiul porţii 3-3, cornere 8-3. Au arbitrat: Marian Barbu 5,5 – Gabriel Boncz 5,5 (ambii din Făgăraş), Lucian Ilieş 6,5 (Braşov). Observatori F.R.F.: Viorel Sandu şi Victor Cruceană (Bucureşti). Cartonaşe galbene: Ruptureanu, Şaucă, Camara -Banu, Zegheru, Lungeanu. […]