Chindia Târgovişte rămâne în fotoliul de lider Eşec după cinci victorii minunate

A.l.

chindiaChindia nu şi-a făcut jocul obişnuit la Suceava pe stadionul Areni în meciul cu echipa locală Foresta. Drept consecinţă a pierdut cu scorul de 3-1 (Rusu, Matei – din 11 m, Bujor, respectiv Honciu – din 11 m). Acest eşec vine după cinci victorii minunate: 4-3 (în deplasare) cu ASU Poli Timişoara, 1-0 (acasă) cu C.S. Baloteşti, 1-0 (în deplasare) cu A.C.S. Berceni, 2-0 (în deplasare) cu Academica Clinceni, 3-0 (acasă) cu C.S.M. Râmnicu Vâlcea. Chindia are 15p, +9 la adevăr şi +6 (12-6) la golaveraj, rămânând în fotoliul de lider.
E la un punct de F.C. Braşov (locul 2, cu 14p şi +4 la adevăr) şi la două puncte de Juventus Bucureşti (3, cu 13p) şi Dacia Unirea Brăila (4, cu 13p). Cu ultima, Chindia va juca acasă în etapa a 7-a (duminică, 18 septembrie, ora 12:00).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE PARTICIPĂ LA "CUPA ARDEALUL"

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a fost invitată să participe, în perioada 27 septembrie – 01 octombrie, la Cupa Ardealul. Convocarea vine din partea formaţiei CSU Medicina Târgu Mureş, care este şi organizatoare a competiţiei. Întrecerea este la cea de-a Xl-a ediţie, iar echipele care se vor […]