Chindia Târgovişte a urcat pe podium E la patru puncte de lider

A.l.

chindiaDacă după etapa a 5-a când a pierdut cu 1-2, acasă (stadionul Eugen Popescu, Chindia era pe locul 10 cu 7p), Chindia şi-a revenit şi după alte trei etape a urcat pe podium (locul 3, cu 14p). A remizat 2-2 (în deplasare) cu F.C.M. Baia Mare a învins cu 3-0 (acasă) pe F.C. Caransebeş şi 1-0 (în deplasare) pe Metalul Reşiţa.
După disputarea a opt etape, echipa din Vechea Cetate de Scaun e la patru puncte de liderul F.C.M. Baia Mare, care are 18 puncte şi la un punct de ocupanta locului doi, CSM Râmnicu Vâlcea (15p). într-o săptămână, Chindia a parcurs aproape 2000 km şi a câştigat 7 puncte.
în disputa cu Metalul Reşiţa de pe stadionul Mircea Chivu, Chindia a
condus ostilităţile punând presiune pe careul din faţa portarului Zimmerman. Acesta s-a aplecat să scoată balonul din „sfori” la golul marcat de Anton (4) după un corner executat de Voinea. „Gonzo” a rezolvat ecuaţia chiar la începutul meciului.
Bănăţenii au strălucit printr-o prestaţie mai mult decât modestă. „Stranierii” din garnitura Metalului, Jamali, Guemi, Maisat, Skaparas, n-au avut realizări în faţa unei apărări beton. Doar Szabo a fost cât de cât periculos.
înfrângerea a venit să zguduie moralul şi aşa scăzut al reşiţenilor care au în cont doar un punct. Mai mult, n-au ca perspectivă zile mai senine şi mai mănoase. Vor juca în runda următoare la Arad cu UTA Bătrâna Doamnă (locul 5 cu 13p). Arădenii au învins cu 2-0, în deplasare, cu F.C. Caransebeş. „Lăncierii” târgoviteni vor evolua în propriul fief cu F.C. Bihor Oradea (locul 10 cu 10p). Bihorenii au formă bună. Au legat trei victorii la rând în ultimele trei etape: 3-2 (în deplasare) cu F.C. Caransebeş, 2-1 (acasă) cu Metalul Reşiţa, 1-0 (acasă) cu Şoimii Pâncota.
Roş-albaştrii vor trata cu toată seriozitatea acest meci. Vor lua desertul mult râvnit, victoria, dacă vor juca mai cursiv, mai dinamic, mai incisiv ca adversarii lor.
După meciul cu F.C. Bihor Oradea, târgoviştenii vor juca tot acasă, adversară fiind Şoimii Pâncota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cine poate primi ajutorul pentru încălzirea locuinţei

Persoanele care vor să obţină ajutorul pentru încălzirea locuinţei nu trebuie să deţină anumite bunuri, conform legislaţiei în vigoare, cum ar fi, printre altele, maşinile cumpărate recent sau depozitele bancare consistente. Anual, în timpul sezonului rece, consumatorii vulnerabili pot să beneficieze la cerere de ajutorul de încalzire. Persoanele singure şi […]