Chindia Primul eşec din amicale. Sâmbătă, joacă pe puncte cu Academica Clinceni

A.l.

Chindia a înregistrat prima înfrângere în meciuri amicale disputate în această iarnă. A fost învinsă de liderul din liga a 2-a, Juventus Bucureşti cu 1-0 (Chipirliu 8 din 11 m). Ispas a fost eliminat în min 79.
Cele două adversare au fost libere în week-end, întrucât trebuie să joace cu Şoimii Pâncota, respectiv ACS Berceni.
Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al echipei din Colentina.
La Chindia n-au putut evolua Neguţ (accidentat), Aioanei (convocat la lotul naţional U18) şi Grigore (în recuperare).
Echipa din Vechea Cetate de Scaun debutează în sezonul de primăvară, sâmbătă, 4 martie, de la ora 11:00, acasă (stadionul Eugen Popescu)cu Academica Clinceni (locul 13, cu 24 p şi -3 la adevăr). Are disputate 19 partide.
în prima etapă a sezonului de primăvară Academica Clinceni a învins în derbiul Ilfovului pe CS Afumaţi cu 1-0 (Chiacu 77).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria Corneşti, trei antrenamente pe săptămână. Manole şi Stan s-au lăsat. Liderul din L4 discret pe piaţa transferurilor - Antrenamentele sunt conduse de Cornel Calofir - La fotbal, pe teren redus -Două meciuri, două victorii - "Coco" Vlad pleacă în Spania - "Furcă" Constantin în căutarea de câini cu "covrigi în coadă" - Cu FC Brezoaiele în prima etapă din retur

Liderul din Liga a 4-a, Gloria Corneşti a fost discretă pe piaţa transferurilor în această iarnă, dar sunt mai mulţi jucători, în special U19, pe lista oficialilor de la Gloria. Laurenţiu Neagu (ultima oară la Atletic Fieni) s-ar putea să fie un nume nou. Până pe 11 martie, când se […]