CHINDIA, FĂRĂ ŞANSE ÎN FAŢA FCSB! Chindia Târgovişte – FCSB 0-2 (0-1)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu). Fără spectatori
Au marcat: Cristea (min. 23),Tănase (min.56)
Chindia: Aioani – Căpuşă (Martac ’90+2), Piţian, Paul lacob, Fomba – Neguţ
(Atanase ’86), Raţă, Dulca (Cherchez ’86),
Yameogo (Neicuţescu ’71) – D. Popa,
Florea (Berisha ’71).
Antrenor: Emil Săndoi
FCSB: Andrei Vlad – Creţu, Cristea, Miron,

Panţâru (Popescu ’57) – Simion (Şut ’46), Vînă (Buş ’46), Olaru (Oaidă ’77) – Man, Tănase (Buziuc ’90+2), Moruţan. Antrenor: Anton Petrea Cartonaşe galbene: Tănase ’58 Arbitru: Andrei Florin Chivulete. Asistenţi: Andrei Constantinescu şi Bogdan Velicu Min. 5: FCSB a încercat un şut la poarta Chindiei prin lonuţ Vînă, care a primit balonul de la Olaru. Mijlocaşul a trimis mult pe lângă poartă.
Min. 12: Dulca primeşte la marginea careului şi trimite un şut de la distanţă! Vlad e atent şi respinge balonul în out! Min. 15: Lovitura liberă pentru FCSB! Vina trimite direct pe poartă, dar balonul se opreşte în braţele lui Aioani. Min. 19: Vina execută lovitura liberă şi centrează balonul, însă Fomba este atent şi respinge în out.
Min. 18: Dennis Man este faultat de Fomba aproape de marginea careului şi obţine lovitura liberă.
Min. 38: Man pătrunde în careu şi trimite în faţa porţii, unde nu se afla nici un coechipier! Balonul se duce în out. Min. 23: GOL FCSB! Iulian Cristea deschide scorul cu un şut din faţa porţii după o centrare venită în urma unui corner! Olaru a executat scurt, mingea a ajuns la Morutan, care a centrat. Fundaşul a rămas nemarcat în careu şi a trimis balonul în poarta fără probleme. Min. 43: Căpuşă centrează bine în interiorul careului, însă fără succes! Vlad e neatent şi scapă iniţial balonul, însă se redresează şi reuşeşte să reţină. Min. 46: Toni Petrea face două schimbări la pauză! Simion şi Vina sunt scoşi din teren, în locul lor intră Bus şi Şut Min. 54: Creţu a pătruns în careu şi i-a dat o pasă bună lui Morutan, care a ratat preluarea şi a pierdut balonul. Min. 57: GOL FCSB! Florin Tănase primeşte de la Dennis Man la marginea careului, se întoarce cu balonul la picior şi şutează, învingându-l pe Aioani! Min. 57: Încă o schimbare făcută de Toni Petrea! Ovidiu Popescu iese din teren, în locul său intră Panţiru! Min. 58: Tănase vede cartonaşul galben după un fault la Dulca. Min. 71: Dublă schimbare la Chindia: Yameogo şi Florea ies, în locul lor intră Neicuţescu şi Berisha. Min. 73: Olimpiu Morutan îl lansează bine pe Man, care pătrunde în careu şi încearcă o scariţă peste Aioani, însă balonul trece pe lângă poartă. Min. 77: Încă o schimbare la FCSB! Darius Olaru iese din teren, în locul său intră Oaida.
Min. 86: Dublă schimbare la Chindia: Neguţ şi Dulca ies din teren, în locul lor intră Atanase şi Cherchez. Min. 89: Sergiu Bus şutează puternic de la marginea careului, dar Aioani plonjează şi respinge balonul în ultimul moment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TONI PETREA, MULŢUMIT DE VICTORIA CU CHINDIA

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale la meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat cu scorul de 2-0, în etapa a noua din Liga 1.Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 23, după o greşeală de poziţionare a portarului Chindiei şi şi-a trecut în cont a […]