Chindia e ultima in clasament! VIOREL MOLDOVAN ÎŞI ASUMĂ EŞECUL CU ACADEMICA Chindia Târgovişte a fost învinsă, astăzi, pe terenul celor de la Academica Cliceni, scor 1-3 (1-2), şi rămâne fără victorie după cinci runde disputate, în Liga l.

Mihai ROŞOIU

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, şi-a asumat în totalitate această înfrângere. Fostul atacant al „Generaţiei de Aur”, consideră că este vinovat pentru modul în care a gestionat meciul de la scorul de 1-0 pentru Chindia, dar şi pentru forma fizică arătată de jucătorii săi, pe care nu a reuşit să-i aducă în forma optimă dorită.
„Începem bine jocul, reuşim să deblocăm rezultatul, să avem acest 1-0, dar din păcate nu am reuşit să gestionăm unele situaţii, când puteam chiar să le facem 2-0. Am jucat prost în ofensivă. Îmi asum în totalitate aceste eşec, se pare că nu am reuşit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greşeala aşteaptă. Noi, din păcate, în ofensivă nu am fost lucizi. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar nu am reuşit acest lucru. După care, normal, încerci să ataci, te expui, oferi spaţii adversarului şi, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi, am primit golurile pe această traniziţie pozitivă a adversarului”, a explicat Viorel Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIA CU TÂRGOVIŞTE L-AR PUTEA PROPULSA LA FCSB

FCSB a fost refuzată pe bandă rulantă de mai mulţi antrenori, însă există un om care este dispus să preia vicecampioana României dacă i se va propune şi dacă se va ajunge la un numitor comun. Numele său este Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni. Patronul celor de […]