Cezar Preda, deranjat de tonul ironic, jignitor, al unei adrese primite din partea ruşilor de la COST

Cum a promis cu aproximativ două săptămâni în urmă, deputatul liberal Cezar Preda s-a adresat mai marilor Ministerului Economiei, în legătură cu situaţia dezstruoasă de la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. Pe lângă răspunsul solicitat la Bucureşti, parlamentarul a primit şi o adresă purtând semnătura administratorului rus al COST, al cărei conţinut este în opinia sa incompatibil cu bunul simţ şi respectul datorat unui parlamentar într-o ţară europeană:
„Adresa este făcută exact în termeni de Dâmboviţa, cu ironii şi jigniri la adresa întrebării sau necunoaşterii de către mine a situaţiei reale. Eu nu intru în polemică cu prostul, pentru că mă trezesc cu el în discuţie… Dar dacă oficiul juridic al combinatului a pus pe masa patronului o scrisoare, iar dacă acesta a citit-o şi a semnat-o, înseamnă că modul în care acest administrator înţelege să facă afaceri în România, să răspundă la întrebările unui parlamentar, sunt neconforme cu ceea ce înseamnă Europa. Se vede clar că el nu a trăit în Europa.”
Deputatul Cezar Preda a declarat că se va adresa pe acest subiect şi Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a avansat provocarea unei vizite în combinat, cu participarea reprezentanţilor presei, să nu mai fie dubii dacă se mai lucrează sau nu, ori dacă „mai circulă doar aerul” prin secţiile golite de oameni şi utilaje.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN ULTIM TRANSFER PENTRU CHINDIA

Chindia Târgovişte a încheiat campania de achiziţii chiar în ultima zi a perioadei de transferuri. Conducătorii singurei divizionare B dâm-boviţene au înregistrat transferal lui Ovidiu Morariu (28 de ani), jucător care a mai evoluat la Târgovişte şi în trecut. Morariu este fundaş şi îl va înlocui în defensive roş-albastră pe […]