CEI DOI DÂMBOVIŢENI DIN LOTUL FCSB AU CORONAVIRUS

Mihai ROŞOIU

Explozia de infectări cu COVID-19 de la FCSB a surprins pe toată lumea, însă acum sănătatea jucătorilor este mai presus de orice. Florin Tănase este cel mai afectat de coronavirus dintre toţi cei 18 infectaţi de la FCSB.
Jucătorul originar din Găeşti (Dâmboviţa) acuză cea mai gravă formă de infectare dintre toţi. Potrivit Pro Sport, Tănase tuşeşte şi are dureri de cap şi dureri musculare, simptome resimţite chiar miercuri dimineaţă.
Trei dintre jucătorii de la FCSB infectaţi cu COVID-19, duşi la spital
Pe lângă Tănase, s-au mai plâns de simp-tome similare şi Darius Olaru şi Iulian Cristea, însă în cazul celor doi nu a fost chiar atât de
grav.
Astfel, pentru a nu risca, ei au fost duşi la un spital din Timişoara, oraş în care echipa a ajuns şi de unde a plecat spre Serbia, pentru meciul cu Backa Topola, care e astăzi, de la ora 22:00 şi poate fi urmărit LIVE TEXt pe digisport.ro. Cei trei jucători au revenit ulterior la Bucureşti şi li s-au pus perfuzii.
Ei au mai fost testaţi o dată, iar după aproape 7 ore au venit rezultatele, care au fost pozitive. Pentru a nu risca o răspândire şi mai mare a bolii printre jucători, oficialii de la FCSB au decis ca fiecare fotbalist să fie cazat în cameră separată la hotelul din Timişoara, dar şi la cel din Serbia.
„În locul antrenorului Toni Petrea, infectat cu COVID-19, pe banca FCSB va sta Bogdan Vintilă, antrenor la echipa a doua.
FCSB putea pierde meciul cu Backa Topola la masa verde
Potrivit protocolului UEFA, FCSB trebuie să aibă disponibili 13 jucători la meci pentru a nu pierde cu 3-0 la masa verde. Roş-albaştrii sunt acum într-o situaţie-limită, cu 14 jucători disponibili.

Singurul portar valid este Răzvan Ducan (19 ani).
În protocolul UEFA se precizează că ultimul test înainte de disputarea unui meci să fie efectuat în preziua acestei partide, numită Match Day-1. Testul nu este obligatoriu, dar poate fi solicitat de autoriţăţile din ţara care organizează meciul.
Sârbii au cerut această testare, iar la rezultatele au fost pozitive pentru alţi 5 fotbalişti de la FCSB. Până la ora meciului nu se va mai efectua niciun test, astfel că roş-albaştrii nu sunt în pericol să piardă la „masa verde”.

TÂRGOVIŞTEANUL ANDREI VLAD, INFECTAT ŞI EL CU NOUL CORONAVIRUS
În acest moment, lista celor infectaţi cu noul Coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:
Andrei Vlad – portar Andrei Miron – fundaş central Iulian Cristea – fundaş central Ovidiu Popescu – mijlocaş lonuţ Vînă – mijocaş Darius Olaru – mijlocaş Florin Tănase – mijlocaş Andrei Pandele – mijlocaş

Sergiu Buş – atacant
De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB. Ovidiu Kurti – kinetoterapeut Marius Popa – antrenor de portari Anton Petrea – antrenor principal Thomas Neubert – preparator fizic Horea Codorean – preparator fizic Sorin Cristof – kinetoterapeut Bogdan Stoica – analist video Marius lanuli – team-manager Sursa: www.digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CS TÂRGOVIŞTE CAUTĂ ATLEŢI

Secţia de atletism din cadrul Clubului Sportiv Târgovişte organizează, în această săptămână, selecţii de toamnă.Dacă vrei şi tu să faci parte din grupa noastră de viitori campioni şi ai peste 8 ani, te aşteptăm cu drag în Parcul Chindia, zona Debarcader, începând de luni, 21 septembrie şi până vineri, 25 […]