CE LOCURI OCUPĂ ECHIPELE DE VOLEI ALE ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

In aceasta perioada, in care competiţiile internaţionale sunt supen-date din cauza coronavirusu-lui, clasamentele mondiale sunt foarte puţin diferite de precedentele ierarhii publicate de FIVB. Totuşi, forul mondial a respectat data şi a publicat sâmbăta, 4 iulie, clasamentele atât la feminin, cât şi la feminin.
La feminin, naţionala României ocupă locul 38, acelaşi pe care l-a avut şi în precedenta ierarhie, cu 112 puncte. În faţa ei se află Australia, cu 114 puncte, iar în spate Senegalul şi Egiptul, ambele cu câte 110. Primele trei locuri sunt ocupate, în ordine, de China, SUA şi Brazilia.

Singura modificare în Top 10 mondial faţă de precedenta ierarhie este schimbul de locuri făcut de Turcia şi Serbia. Turcoaicele sunt acum pe 6, iar sârboaicele pe 7, anunţă doarvolei.ro.
În clasamentul mondial masculin, naţionala României ocupă locul 41, la egalitate cu Cehia. Ambele au câte 114 puncte şi ambele au urcat faţă de precedenta ierarhie, dar nu pentru că ar fi câştigat puncte, căci nu aveau de unde, nejucând, dar Peru a pierdut unuele şi a coborât sub noi.
Pe primele trei locuri se menţin Brazilia, Polonia şi SUA. După cum veţi putea vedea din clasamentul complet în Top 20 nu a avut loc nici o modificare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FINALA CUPEI NU SE MAI JOACĂ LA CRAIOVA

Programată iniţial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.Comitetul de Urgenţă al FRF a decis schimbarea locului de desfăşurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior.Dorinţa de a […]