Cătălin Cristea, debut cu dreptul la „Centura de Aur”

Mihai ROŞOIU
0 0

catalin cristeaDâmboviţeanul Cătălin Cristea, sportiv legitimat la CSM Târgovişte, a început perfect cursa pentru o nouă medalie de aur la turneul internaţional „Centura de Aur”. Boxerul pregătit de Nicu Tamaş a obţinut un prim succes în competiţie, învingându-l pe Ion Marin, de la CSM Călăraşi, într-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale primei zile de concurs.
Ediţia cu numărul 41 a competiţiei pugilistice Centura de Aur se desfăşoară până duminică în Sala Polivalentă din Iaşi, cu participarea a 80 de boxeri din 15 ţări, eveniment la care România va fi reprezentată, printre alţii, de Mihai Nistor, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, Paul Aradoae, campion european de juniori în 2014, Răzvan Andreiana, vicecampion mondial de tineret, Steluţa Duţă, triplă medaliată mondială, campioană europeană, Lacră-mioara Perijoc, Claudia Nechita, Florina Radu.
Se anunţă o competiţie puternică, la care vor intra în ring pugilişti valoroşi precum croatul Filip Hrgovic, la +91, campion mondial WSB şi al continentului nostru, adversar de marcă pentru Mihai Nistor, alături de italianul Mario Federicci, britanicii Mohammad Ali, aur european la 52 şi Anthony Fowler, 75, olandezul Peter Mullenberg, 81, suedeza Anna Laurer, 75, şi italianca Irma Testa, 60, calificate la Jocurile Olimpice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ARADUL SE ÎNTĂREŞTE, TÂRGOVIŞTEA BATE PASUL PE LOC

În timp ce echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte nu a anunţat niciun transfer pentru viitorul sezon, conducerea Aradului a perfectat mai multe transferuri. Lotul echipei Univ. Goldiş ICIM Arad prinde contur. Stacey Nolan şi Dan Moraru au bătut în cuie primele mutări pe piaţa de transferuri. În […]