CARTONAŞUL ROŞU PRIMIT DE IACOB A FOST ANULAT

Mihai ROŞOIU

Comisia de Disciplină şi Etică a anulat cartonaşul roşu primit de Paul Iacob în meciul FC Botoşani – Chindia Târgovişte.
Chindia a făcut anunţul pe site-ul oficial: „S-a decis anularea cartonaşului roşu primit eronat de Paul Iacob în minutul 59 al jocului de la Botoşani.
Clubul nostru îi mulţumeşte lui Andrei Patache pentru spiritul de fair-play de care a dat dovadă, acesta recunoscând după meci că a fost lovit de coechipierul său Alin Şeroni, şi nu de jucătorul nostru, Paul Iacob. Îi dorim însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede pe terenul de joc”, anunţă Chindia.
Ce s-a întâmplat cu Paul Iacob în meciul Botoşani – Chindia
În repriza secundă, la o luptă aeriană între Paul Iacob de la Chindia şi Patache de la Botoşani, una în care a fost implicat şi Alin Şeroni de la Botoşani, arbitrul Iulian Călin a observat că Iacob l-ar fi lovit pe Patache.
În urma duelului, Patache a rămas întins pe jos, a venit ambulanţa şi l-a transportat la spital. Pe reluare se poate vedea însă că fundaşul de la Botoşani a fost accidentat, de fapt, de colegul său, Alin Şeroni.
După ce Patache a fost luat cu ambulanţa, Iulian Călin i-a transmis lui Iacob: „Nu pot să-ţi dau decât cartonaşul roşu!”. Fotbalistul Chindiei a fost eliminat, iar trupa lui Emil Săndoi a rămas şi ea în 10, după ce şi Chin-driş, de la gazde, fusese eliminat în prima repriză.
În tribune, Paul Iacob a fost văzut pe imagini cu un telefon mobil, uitându-se la reluarea fazei în care a fost implicat. Şi, după ce a urmărit secvenţele, a gesticulat în semn de nemulţumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATE BUNE PENTRU ÎNOTĂTORII CLUBULUI SPORTIV TÂRGOVIŞTE

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie a avut loc Campionatul Naţional de Înot pentru seniori, tineret şi juniori în bazin de 50 metri în bazinul descoperit din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti.La startul acestuia s-au aflat şi patru sportivi ai Clubului Sportiv Târgovişte, pregătiţi de antrenorul-voluntar Anca […]