Candidatul PNL la Primăria Târgovişte: „Să lăsăm demagogia, minciuna şi veşnicele campanii de imagine!”

Candidatul propus de Partidul Naţional Liberal pentru funcţia de primar la Târgovişte, Aurelian Cătinescu, susţine că este obligatorie o schimbare la nivel de abordare a problematicii şi provocărilor sociale şi economice cărora va trebui să le facem faţă, arătând aici spre administraţia publică locală, pentru ca oraşul să nu ajungă unul îmbătrânit şi fără viitor, din care tinerii vor dori să plece în absenţa unor perspective acceptabile. A spus Cotinescu, la modul direct, fără ocolişiri, că „trebuie depăşit nivelul primarului de comună”, că nu fac bine nimănui minciuna şi demagogia, fiind obligatoriu saltul calitativ la nivel de strategie şi gestionare a resurselor de dezvoltare:
„Trebuie să ne stabilim un palier superior, unde să ne punem gândurile şi forţa creativă a tuturor locuitorilor, pentru ca acest oraş să se dezvolte real. Trebuie să nu mai minţim. Să acceptăm realitatea. Trebuie să vedem că s-au făcut grădiniţe, şcoli, creşe, renovări, parcări, panseluţe, sensuri giratorii filmate cu drone, cosmeti-zate în photoshop. Dar lucrurile astea nu sunt suficiente pentru dezvoltarea reală a acestui oraş. Dacă vrem să trăim aici şi copiii noştri să rămână în acest oraş, iar Târgoviştea să nu rămână un oraş îmbătrânit, va trebui să ne schimbăm percepţia, să fim atenţi la realitate şi să lăsăm la o parte demagogia, minciuna şi campaniile veşnice de imagine.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Euro revine spre 4,84 lei

Tendinţa de scădere a leului faţă de euro s-a menţinut şi miercuri, evoluţii asemănătoare având şi alte monede din regiune. Cursul euro a crescut miercuri de la 4,8335 la 4,8342 lei, într-o şedinţă în care tranzacţiile se realizau între 4,833 şi 4,838 lei.Dolarul şi-a continuat evoluţia descendentă faţă de principalele […]