Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu, răspunde atacurilor care au vizat activitatea sa ca antreprenor

0 0

Continuă, pe un ton tot mai aprins pe măsură ce se apropie data alegerilor, contrele şi dialogul la distanţă dintre competitori, cu precădere între candidatul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu şi primarul în funcţie al municipiului, Cristian Stan, candidat din partea PSD pentru un nou mandat. Ultimul a punctat Aurelian Cotinescu, care a răspuns într-o conferinţă de presă atacurilor cu privire la activitatea desfăşurată în calitate de antreprenor. Pe un ton vehement, candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei a spus că a investit banii pe care i-a câştigat muncind inclusiv în străinătate, că a plătit impozite şi taxe la stat, a asigurat locuri de muncă şi că n-a fost conectat la banii publici.
„Numeroase atacuri la persoană au fost date în ultimul timp, cu precădere bazându-se pe un aspect economic din viaţa mea şi acolo domnul primar povesteşte despre nişte falimente. Perioada de care vorbeşte dumnealui, anul 2009, a reprezentat cea mai mare criză economică din istoria României post-decem-briste. De atunci, de la începutul acelei crize, 650.000 de firme s-au închis la nivelul României şi da, câteva au fost firme de-ale mele.
Pe de altă parte ce nu vorbeşte domnul primar este despre performanţa pe care am obţinut-o eu, un tânăr care am investit în acest oraş, care am ajuns la 150 de angajaţi, care am dat statului român milioane de euro, care am creat locuri de muncă şi am ţinut familii din afacerea mea. Ce nu vorbeşte domnul primar este despre performanţa care a obţinut-o un tânăr târgoviştean, investin-du-şi economiile pe care le obţinuse prin munca lui în străinătate, fiind plecat în străinătate pentru că ţara mea, oraşul meu nu-mi ofereau perspective financiare şi economice de calitate a vieţii, astfel încât să trăiesc în această zonă. Şi totuşi m-am întors, am investit bani, am dezvoltat afaceri de succes. Nu vreau să vă povestesc de presiunile la care am fost supus, de controalele pe care le-am avut în 20092010, nu vreau să intru în acele detalii, nici nu vreau să-mi amintesc, este o perioadă foarte urâtă. În schimb, oamenii care au făcut ceea ce au făcut îşi vor aminti probabil toată viaţa.
Trecând peste acest episod vreau să spun doar atât – la vremea respectivă am luat o decizie curajoasă prin care am restrâns activitatea tuturor firmelor într-o singură locaţie şi a fost decizia care mi-a salvat afacerea pe care o am în continuare. Activez în acelaşi domeniu, am în mare parte aceeaşi clienţi şi am asigurat o bună dezvoltare a acestei afaceri de la an la altul. Diferenţa între mine şi actualul edil este aceea că eu nu trăiesc din contracte cu statul. Eu am riscat, am investit şi mi-am dezvoltat o afacere bazându-mă pe mine, pe cunoştinţele mele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor şi pe capacitatea mea de dezvoltare. Eu nu am făcut bani cu primării, aşa cum actualul edil are la nivel de zeci şi sute de contracte cu primării PSD, şcoli şi alte instituţii. Atunci când vorbeşti de performanţa unui om ar trebui să te uiţi prima oară în oglindă şi să vezi dacă eşti la înălţimea acelui om, dacă tu eşti în stare să plăteşti salarii, dacă eşti în stare să dezvolţi cu adevărat un oraş, iar eu am făcut dezvoltare, eu am atins performanţă în tot ceea ce am făcut”, a declarat candidatul liberal la Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile

În perioada 26.08-04.09.2020, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:MIERCURI, 26.08.2020 (completare lucrări anunţate anterior pentru această […]