Candidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviste: „Nu există transparenţă, există o atitudine de stăpâni!”

Aurelian Cotinescu, propunerea PNL pentru Primăria Târgovişte, a acuzat într-o conferinţă de presă „lipsa de trensparenţă în aparatul administrativ local” precum şi faptul că membri liberali ai Consiliului Local Municipal nu au primit informaţiile solicitate cu privire la derularea unor investiţii şi a cheltuielilor aferente, cea mai importantă dintre acestea, ca valoare, fiind renovarea Stadionului „Eugen Popescu”.
A mai spus candidatul liberal la funcţia de primar al Târgoviştei că tocmai lipsa de transparenţă a fost motivul pentru care colegii săi din CLM nu au votat proiectul de hotărâre de actualizare a DALI, aflat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de luna trecută:
„Faceţi lucrurile corect şi apoi puteţi să veniţi în Consiliul Local, să spuneţi despre ce proiect e vorba, despre ce finanţare şi, ulterior, votăm în cunoştinţă de cauză. Nu mai încercaţi să puneţi presiune, să jigniţi, pentru că asta fac conducătorii primăriei noastre, ne jignesc în permanenţă consilierii. Nu ne prezintă documentele solicitate! Nu există transparenţă, există doar o atitudine de stăpâni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Valentina Popa candidează din partea Pro România la Primăria Răcari

Coordonatorul Pro România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a prezentat încă patru candidaţi care vor intra în lupta pentru funcţia de primar. Este vorba despre Popa Valentina, care va candida la Răcari, Adrian Vasile Bălaşa – Glodeni, Minai Tomovici – Crângurile, toţi trei foarte tineri, dar cu o bogată experienţă profesională. […]