BURLEANU, LA ANINOASA

Mihai ROŞOIU
0 0

Oaspete de seamă la baza sportivă de la Aninoasa! Ieri, pe cocheta arenă a echipei noastre a păşit Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Şeful forului naţional de fotbal şi Gabriel Bodescu, secretarul FRF, au fost întâmpinaţi la stadionul din Aninoasa de Cristian Mitrea (preşedintele clubului), Vasile Holban (viceprimarul localităţii), Vlăduţ Niculae (administratorul Primăriei Aninoasa) şi Ion Niculae (delegatul echipei).
Temele abordate de reprezentanţii FRF şi oficialii clubului nostru au fost dezvoltarea fenomenului fotbalistic prin toate metodele existente, construirea unui teren sintetic şi susţinerea necontenită a grupelor de copii şi juniori. După vizita făută în cadrul clubului dâmboviţean, unde a văzut baza sportivă, sala de sport, centrul de informare turistică şi Centrul Cultural Aninoasa, Burleanu a rămas impresionat. „Domnul preşedinte Răzvan Burleanu a rămas surprins de cele văzute la Aninoasa. Nu se aştepta să vadă la noi o astfel de infrastructură”, a precizat Cristian Mitrea, preşedintele clubului nostrum pentru site-ul clubului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MARIUS DOBA A CÂŞTIGAT CEWL CUP CU CSM SATU MARE

CSM Satu Mare, echipă antrenată de târgovişteanul Marius Dobă, a câştigat Liga Europei Centrale la baschet feminin (CEWL), după ce a învins în finală formaţia germană BC Pharmaserv Marburg cu scorul de 69-60 (20-17, 21-11, 12-17, 16-15), în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibaşi” din Braşov, care a găzduit turneul Final Four […]