BRAVO, RADU, DAR…

S.A.
0 0

fcm TargovisteÎn sport, în fotbal, uneori poţi să joci mai puţin bine şi să câştigi, dar să evoluezi foarte bine şi să pierzi.
Fotbalul este frumos că este imprevizibil, iar atunci „când câştigi, mergi înainte, ai pierdut, mergi înainte” spune un dicton.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE a evoluat, vineri, în nocturnă, pe „ASTRA” PLOIEŞTI, unde a întâlnit liderul seriei a 6-a, FORTUNA BRAZI.
Cine a crezut că F.C.M. TÂRGOVIŞTE va fi victimă sigură s-a înşelat. Cei ce au văzut meciul pot confirma aprecierile noastre.
E adevărat, noi ne-am deplasat să jucăm, să ne „vindem cât mai scump pielea”, mai ales că „FORTUNA” avea o oarecare teamă de noi, deoarece îi învinseserăm în tur (1-0).
S-a simţit teama, chiar respectul faţă de echipa noastră la întreaga conducere de la BRAZI.
După cum ştiţi, jucătorii au evoluat cu mult curaj, fără să se sperie de adversar, care avea jucători ce veneau din prima şi a doua ligă naţională. Golurile au fost marcate din câteva greşeli individuale ale fundaşilor noştri. După dominarea teritorială era greu să rezişti până la final, fără să primeşti gol. Chiar dacă am pierdut, eroul meciului a fost din tabăra noastră şi nu aşa cum se aşteptau gazdele.
Portarul RADU ZEGHERU a fost eroul partidei, primind goluri ce nu i se pot imputa lui. Dacă RADU nu era „în mână”, am fi putut părăsi arena din PLOIEŞTI învinşi la un scor mult mai mare. RADU i-a exasperat pe atacanţii FORTUNEI, care şutau din toate poziţiile şi, când toţi vedeam golul, RADU apărea miraculos, evitând 7-8 goluri gata făcute.
Aproape că nu ne pare aşa rău că am pierdut, dar avem un portar de talie naţională precum TĂTĂRUŞANU sau PANTELIMON, iar RADU poate evolua cu succes în locul acestor portari. De altfel, la pauza jocului, dar şi la final, conducătorii şi antrenorii prahoveni ne-au întrebat de „fişa personală” a lui RADU.
Dar una caldă, alta rece. înaintea jocului, personal l-am atenţionat pe RADU că are 3 cartonaşe galbene şi pe cât posibil să evite să-l ia şi pe cel de al 4-lea, care automat duce la o etapă de suspendare.
La primirea primului gol, după ce apărase fenomenal până atunci (noi avem suspiciune de ofsaid), iar golul întâi nu este vina lui, a comentat la arbitru care, plin de de zel, l-a avertizat, RADU având şi el dreptate vizând poziţia suspectă de ofsaid la marcator. Practic se şutase la poartă, RADU respinge, iar Antohi era la 2-3 metri de poartă când a marcat.
Primind avertisment, RADU nu va
juca vineri, cu AVÂNTUL REGHIN,
ZGÂMBĂU fiind titular. Dar avem convingerea că şi MARIAN va fi pe urmele lui, şi vom câştiga cu orice preţ acest meci de pe teren propriu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 3-a: Seria a 6-a: Etapa a 16-a Fortuna se duce să ia puncte la Albota

Cu victoria (scor 3-1) cu F.C. Municipal Târgovişte, Fortuna Brazi şi-a consolidat poziţia de lider (30 p şi +12 la „adevăr”). Dar formaţia prahoveană are 12 meciuri disputate, faţă de numai 9 cât are urmăritoarea Unirea Tărlungeni (22 p şi + 9 la „adevăr”). Echipa din Tărlungeni va debuta în […]