BRADUL MOROENI, CEA MAI „ORDONATĂ” ECHIPĂ!

S.A.
0 0

sportÎn ultimii ani, de când au venit la conducerea echipei domnul preşedinte Cătălin Diaconescu şi antrenorul V. Tudose, clubul are altă „faţă”. Mai întâi şi-au format o echipă capabilă să evolueze cu succes în Liga a 4-a, dovadă locul 5 ocupat în prezent, iar altă dată echipa se lupta să evite retrogradarea. Apoi au făcut ordine la club, la jucători, la documente. Evident că nu s-au mulţumit doar cu atât.
Au făcut demersurile necesare pentru construirea unei baze sportive proprii, atât de necesară pentru orice club care se respectă. Cum un proverb românesc spune „omul sfinţeşte locul”, domnul Cătălin Diaconescu, împreună cu cei din conducerea echipei, a primăriei a demarat de mult lucrările de construcţie a unei baze sportive, după ultimele standarde în domeniu. Lucrările sunt avansate, singurul lucru care a mai rămas este covorul de gazon. în scurt timp (după cum va permite vremea), şi acesta va fi montat, iar în toamnă, Bradul speră să evolueze pe propriul teren după o „pribegie” forţată la Pietroşiţa. Aici se pot face lucruri frumoase, chiar performanţe, dacă toţi cei din sport de pe lângă echipă i-ar încuraja, i-ar susţine mai mult pe preşedintele Cătălin Diaconescu şi antrenorul V. Tudose. Este de preferat dispariţia unor suspiciuni nefondate, nerealiste care nu fac decât rău echipei.
Actuala conducere doreşte performanţă la Moroeni, ceea ce nu a fost până acum. Este o localitate montană cu căutare unde pot apărea noi investitori, iar baza sportivă, când va fi gata, va atrage multe echipe divizionare pentru pregătire în zonă. Repet, dacă actuala conducere, care este de bună credinţă va fi sprijinită, fără să i se bage beţe în roate, mai ales că este persoană juridică şi are cui să-i dea socoteală. Printre faptele frumoase ale acestei conduceri, se numără şi disciplina în documente. Zilele trecute s-au prezentat la sediul A.J.F. Dâmboviţa pentru vizarea legitimaţiilor jucătorilor. Aşa cum cere regulamentul, aveau întocmit tabelul necesar în format electronic, cu toate datele jucătorilor, carnetele pentru aplicarea vizelor pe anul 2013 şi alte documente. De asemenea, şi-au reînnoit contractele jucătorii Iosif şi Leotescu, asta pentru a elimina tot felul de speculaţii legate de transferul acestora. Conducerea are în vedere şi legitimarea altor jucători valoroşi până la începerea campionatului (7 martie). Aşadar, Bradul Moroeni este un exemplu demn de urmat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GAZ METAN FINTA S-A ÎNSCRIS ÎN COMPETIŢIE

Pentru că se apropie startul oficial al meciurilor din acest an calendaristic, echipele care vor continua competiţia trebuie să-şi vizeze legitimaţiile jucătorilor pe anul 2013. Printre cluburile care şi-au perfectat documentele se află şi Gaz Metan Finta, din Liga a 4-a, deoarece fintenii au două echipe în competiţia judeţeană, dar […]