BASCHETUL SE REIA IN OCTOMBRIE

Mihai ROŞOIU
0 0

Federaţia Română de Baschet, prin Comisia de Competiţii, a transmis, luni, cluburilor din Liga Naţională, că sezonul 2020-2021 se va derula fără mai multe grupe valorice, aşa cum competiţia a avut loc în ultimii ani. Liga Naţională va începe în 10 octombrie, iar Cupa României cu o săptămână mai devreme.
Astfel, echipele înscrise la start, până în 15 iulie, vor juca sezonul regulat, iar primele opt clasate se vor califica în faza play-off, iar celelalte formaţii vor juca în play-out. Faza play-off se va juca în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, iar în play-out se vor decide partide în trei runde.
Campionatul va debuta în 10 octombrie şi ar urma să se încheie în 12 iunie 2021, cel mai târziu.
Tragerea la sorţi pentru Liga Naţională şi Cupa României va avea loc în 24 august.
Cupa României ar urma să înceapă în 3 octombrie, cu Final Four în 5-6 februarie 2021.
Calendarul sezonului 20202021 ar putea suferi modificări, în funcţie de cel anunţat de FIBA în privinţa cupelor europene.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ANEXA nr. 5G:(- ANEXA nr. 5.G la procedură)Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediuSDEE MUNTENIA NORD SA – STRUCTURA REGIONALĂ TÂRGOVIŞTE prin SC POWER DESIGN SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „îmbunătăţire nivel tensiune din comuna Dragodana, […]