BAC 2020: 125 de absenţi la proba la alegere a profilului, încă un candidat eliminat pentru tentativă de fraudă!

La ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat – E)d): proba la alegere a profilului şi specializării, în Dâmboviţa rata de participare a fost de 96,23%.
Astfel, dintre cei 3343 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline s-au prezentat 3217 de candidaţi (Biologie -1139, Chimie – 108, Fizică – 189, Economie – 24, Filosofie – 10, Geografie

  • 1394, Informatică – 91, Logică, argumentare şi comunicare – 116, Sociologie
  • 53 şi Psihologie – 93). 125 de candidaţi au absentat, iar unul a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.
    Nu au fost candidaţi cu temperatură peste 37.30C şi un singur candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Cei doi eliminaţi pentru aceeaşi culpă (cel din ziua anterioară şi cel de astăzi) nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
Primele rezultate vor fi afişate marţi, 30 iunie, până în ora 12.00. În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), precum şi cu solicitarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.
Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 20:00 şi pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 -12:00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.
Rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOI CRITERII DE CLASIFICARE ALE ACADEMIILOR DE FOTBAL

Comitetul Executiv al FRF întrunit joi, 25 iunie, a decis modificarea termenului de anunţare a clasamentului celor mai bune academii de fotbal în 2020.În ceea ce priveşte Clasificarea Academiilor, Comitetul Executiv a aprobat modificarea Regulamentulului cu privire la funcţionarea, organizarea şi desfăşurarea activităţii comisiilor implicate în procesul de evaluare şi […]